Reacție surprinzătoare! Soacra Deliei vorbește despre cel mai nou videoclip al artistei

980

Îndrăgita cântăreață Delia Matache a lansat, marţi, un nou videoclip, reușind să strângă peste un million de vizualizări, în doar două zile, cu piesa „1234”, care este o continuare a celebrei „Da, mamă!”. ”Piesa este făcută de Marius Moga și e un remake după celebra “Unde dragoste nu e” a lui Gheorghe Gheorghiu care s-a simțit onorat ca îi folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al “Da, mamă”, doar că nu e pe nostalgie, ci pe fericire și distracție”, a spus Delia Matache.
delia matache folositiArtista apare îmbrăcată provocator în noul videoclip, însă imaginile nu par să o deranjeze deloc pe mama soțului său. Ioana Munteanu susține că respectă opțiunile nurorii sale.
”Este o incompatibilitate care decurge din diferența de vârstă, dar eu nu pot să mă pronunț, să îmi dau cu părerea. Pot să spun că îmi place noua piesă, dar nu știu dacă va fi hit sau nu va fi. Să faci un milion de vizualizări este lucru mare. De exemplu, melodia «Cum ne noi», în prima fază nu mi-a plăcut, dar după aceea chiar mi-a plăcut. Am căutat pe internet, pentru că refrenul «unde dragoste nu e, nimic nu e» îmi părea cunoscut, nu-mi aminteam deloc cine o cântă, deși versurile le știu pe toate. Cât despre îmbrăcăminte, nu îmi dau cu părerea. Dacă avem înțelepciunea să ne abținem e ok, pentru că fiecare perioadă are specificul ei. Dacă asta e vremea, asta e vremea. Am înțelepciunea să tac. La Răzvan, de exmplu, mă deranjează părul lung, dar am înțeles că așa se poartă. Părerile mele sunt trecute prin timp, le caut prin piramidele faraonilor, sunt antice. Și Smiley îmi plăcea tuns, nu cum are părul acum, dar asta este”, a declarat pentru Gorjeanul, Ioana Munteanu, soacra Deliei.
delia capturaDelia a înregistrat în ultimii ani succes după succes şi a scos hit după hit. Aceasta a stabilit un record cu “Pe aripi de vânt”. Ulterior, “Cum ne noi”, alături de Carla’s Dreams, a fost prima piesă care a depăşit 10 milioane de vizualizări pe youtube în mai puțin de o lună de la lansare, în prezent având aproape 43 de milioane de vizualizări. A urmat ” “Da, mamă!” care a reușit să strângă peste 34 de milioane de vizualizări. Videoclipul a ajuns pe masa Consiliului Național al Audiovizualului, după reclamațiile primite din partea unor telespectatori, însă în urma analizei s-a stabilit că nu încalcă legislația audiovizuală.
delia captura 3”Chiar era o tâmpenie să-l interzică CNA-ul, pentru că sunt atâtea melodii de muzică populară cu vinul și cu băutul. «Sunt beată» putea fi o metaforă. Când ești artist trebuie să șochezi prin ceva. Delia s-a făcut verde în cap. Până la urmă s-au făcut verzi și fanii ei”, a mai spus Ioana Munteanu.
Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit civil în vara anului 2012, la Poarta Sărutului din municipiul Târgu-Jiu.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here