Reacția tinerei care și-a uitat telefonul la baie, în mall-ul din Târgu-Jiu: ”Insistând cu apelurile, mi-a răspuns o doamnă polițist”

377

O tânără de 22 de ani, din comuna Licurici, și-a recuperat telefonul, după ce l-a uitat în toaleta mall-ului din Târgu-Jiu. Aceasta susține că a urmărit și imaginile de pe camerele de supraveghere, în speranța că va observa persoana care l-a găsit, însă fără rezultat. După ce a început să sune pe propriul număr de telefon, adolescent a primit o veste bună. ”Duminică, în apropierea orei 16.00, mi-am uitat telefonul mobil în baia mall-ului din Târgu-Jiu. Când am realizat că nu mai am telefonul am mers la doamna care se ocupa de întreținerea curățeniei din baia respectivă!

Dânsa mi-a spus faptul că nu a văzut nimic, dar a înțeles de la o doamnă că l-ar fi găsit o fată care purta un palton roșu. Am făcut cerere pentru a vedea înregistrarea camerei video, dar nu era nimic compromițător. Insistând cu apelurile, mi-a răspuns cineva de pe telefonul meu, era o doamnă polițist, care mi-a spus să merg la IPJ Gorj, pentru a-mi ridica telefonul care a fost adus de persoana care l-a găsit! Am contactat-o telefonic pe Mădălina, fata care mi-a găsit telefonul, ne-am dat întâlnire în mall pentru a-i mulțumi și pentru a-i oferi o mică atenție pentru gestul pe care l-a făcut! Aceasta nu mi-a acceptat «atenția», dar am stabilit că o să mergem împreună la o cafea”, a declarat, pentru Gorjeanul, Andreea, proprietara telefonului.
Tânăra de 25 de ani, care a mers la sediul IPJ Gorj, pentru a anunța că a găsit un telefon mobil, este din Rovinari. ”Din primele verificări, polițiștii au stabilit că telefonul este al unei tinere de 22 de ani, din comuna Licurici, care a fost invitată la sediul IPJ Gorj, unde i-a fost predat telefonul, chiar de către tânăra care l-a găsit.
Polițiștii au felicitat-o pe cea care a restituit telefonul, pentru simțul civic de care a dat dovadă, sperând că și alte persoane o să-i urmeze exemplul în situații similare”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here