Reacția Poliției în cazul tânărului lovit cu sticla în cap, în fața unui club din Peștișani

309

Cercetările în cazul bărbatului de 25 de ani, din comuna Runcu, care a fost lovit cu o sticlă în cap în fața unui cunoscut club din Peștișani, ar putea fi preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. În aceste condiții ar putea fi schimbată și încadrarea în tentativă de omor.
”Inițial, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au deschis cercetările în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, luni solicitând declinarea competenței de soluționare a dosarului către Parchetul Județean Gorj”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au analizat, ieri, propunerea Poliției. ”Dosarul a fost înaintat la noi, la Parchet, cu propunere de declinare. Plângerea persoanei vătămate este pe tentativă de omor, iar în cursul zilei de luni procurorul o să dispună cu privire la propunerea organelor de Poliție. Dacă este tentativă de omor, noi o să-l declinăm la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru cercetări. Dacă nu se confirmă va veni înapoi la noi”, a declarat pentru Gorjeanul, Camelia Caragea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Tânărul de 25 de ani, din Runcu, a fost lovit cu o sticlă în cap în fața unui cunoscut club din Peștișani, local în care pe, 28 ianuarie, un alt client a fost agresat de patru indivizi. Altercația a avut loc pe 3 februarie. Emilian Raul a fost dus imediat la spital, de rudele sale. În timpul scandalului a fost avariat și un autoturism parcat în apropiere. Agresorul, un tânăr din Peștișani, este cercetat în libertate. „Tot acolo a fost și scandalul de săptămână trecută. Am fost în club cu verișorul meu, iar la plecare a venit cineva și i-a dat cu sticla în cap. Mi-a lovit și mașina mea, atunci când a dat cu sticla. Sunt și înregistrări video, de pe camerele de supraveghere. Agresorul stă exact lângă Poliție, la Peștișani. Este prietenul celui care a luat bătaie săptămâna trecută. Nu se cunoștea cu verișorul meu, nu s-au certat, nu știu din ce motiv a devenit violent. Emilian a obținut certificat medico-legal, a stat câteva zile în spital”, a declarat Marian, verișorul victimei.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here