Reacția patronului brutăriei cuprinse de flăcări

540

O brutărie de pe strada Valentin Merişescu din Târgu-Jiu a fost cuprinsă de flăcări, ieri dimineață. Patru echipaje de stins incendii, o autospecială de primă intervenţie şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu au fost trimise la fața locului.

Intervenţia promptă cu care au intervenit pompierii militari a limitat propagarea incendiului la intreaga construcţie şi vecinătăţi, în urma acestuia, fiind distruse acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp, documente, aparatură electronică şi electrocasnică. Nu au fost inregistrate victime, toate persoanele aflate în clădire reuşind să se autoevacueze. Cauza probabilă a incendiului este efectul termic – căldură prin contact”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Proprietarul brutăriei a postat un mesaj pe Facebook, după incendiu. ”Mulțumesc tuturor persoanelor care sunt alături de mine, mă susțin, mă ajuta chiar dacă nu sunt prezent acolo și mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat numai atât. Firma BCC PAN IMPEX o să îmbrace haine noi și va deveni mai înfloritoare și mai prosperă…Mulțumesc încă o dată tuturor pentru tot ce faceți pentru mine!”, a declarat Cristinel Căpriță, pe rețeaua  de socializare. (L.F.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here