Reacția AUR Gorj vizavi de controalele ANPC în județ: Sperăm că verificările nu sunt rezultatul unor răfuieli politice ori de altă natură!

2809

Ionela Priescu, coordonatorul AUR Gorj, a avut o reacție vizavi de controalele ANPC la agenții economici din Gorj, la cererea Gorjeanul. Punctul de vedere al AUR Gorj este următorul: ,,Protecția consumatorului este un concept aproape simbolic în România. Standardul dublu și calitatea îndoielnică a serviciilor și produselor au intrat de mult în obișnuința companiilor care acționează aproape nestingherit pe piața românească. Orice acțiune de control a ANPC este binevenită, atâta vreme cât este realizată în mod corect și imparțial, iar măsurile sunt de natură a corecta deficiențele constatate.
Acțiunile instituțiilor cu rol de control din ultimii 30 de ani nu fost de natură a corecta comportamentele inadecvate ale vreunui comerciant, iar predilecția inspectorilor pentru afacerile autohtone și respectul exagerat pe care aceștia îl arată pentru marile companii multinaționale ne lasă un gust amar. Tot ce putem spera este că verificările declanșate în preajma sărbătorilor au vizat în principal interesul consumatorilor şi nu sunt rezultatul unor răfuieli politice ori de altă natură”, a mai spus aceasta.
A.STOICA