REACȚIA adjunctului șefului IPJ GORJ, aflat la un pas de destituire

291

Reporterii Gorjeanul l-au contactat telefonic pe Ion Frățilescu,  după ce reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române au propus mutarea adjunctului șefului IPJ Gorj, din funcția de conducere pe o funcție inferioară, de execuție, care să corespundă gradului deținut de acesta. Ion Frățilescu a refuzat să  comenteze situația în care se află. ”Nu am nimic de comentat. Bună seara!”,  a spus acesta.

Surse din cadrul IGPR au precizat, pentru Gorjeanul, că Frățilescu ar fi formulat contestație, aceasta urmând să fie soluționată de Ministerul Afacerilor Interne. Propunerea administrativă, care ar fi fost luată după desfășurarea unui concurs, ar putea fi pusă în aplicare după soluționarea contestației. Ion Frățilescu  a revenit la Gorj, în octombrie 2016, după detașarea de la Mehedinți. Surse susțin că mutarea ar avea legătură cu concursul organizat, în luna ianuarie, la Serviciul Rutier Gorj, cu recrutare din sursă internă pentru ocuparea funcţiei de șef. Singurul candidat, Daniel Săvulescu, a reușit să obțină nota 9.5. Ulterior însă concursul a fost anulat, întrucât, potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, nu au fost respectate procedurile privind validarea rezultatului.

Unul dintre subalternii lui Ion Frățilescu a reacționat dur după ce a aflat că șeful din cadrul IPJ Gorj ar putea fi mutat. ”Bătaie de joc! În loc să-l pună inspector șef, că nu avem, îl distituie din funcție, că nu face jocurile altora. Rușine Poliției Române!”, acesta este mesajul postat de omul legii pe o cunoscută rețea de socializare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here