Reabilitarea străzilor din cartiere, aproape finalizată

170

asfaltari-1Multe dintre cartierele municipiului nostru au fost în şantier în ultima perioadă. Pentru că se apropie sezonul de iarnă, reprezentanţii SC EDILITARA PUBLIC Târgu-Jiu grăbesc lucrările şi spun că acestea sunt pe final.

 

Angajaţii SC EDILITARA PUBLIC Târgu-Jiu sunt în plină activitate pe străzile unde încă nu s-au încheiat lucrările. Ei lucrează intens pentru a finaliza asfaltările până la căderea zăpezii. „În momentul de faţă suntem în plină activitate, încă nu am terminat cu lucrările da bază. Încă mai lucrăm prin oraş; mai avem două zone de rezolvat vizavi de asfaltări. Am reuşit să demolăm cam toate garajele din municipiul Târgu-Jiu, am reabilitat o mare parte din cartierele din municipiu; am rezolvat săptămâna trecută zona Griviţa, mai avem zona Comuna din Paris în câteva zile, în aşa fel încât să ne închidem pe programul de reabilitare cartiere. Străzile arată relativ bine”, a explicat Alexandru Zaharia, directorul SC EDILITARA PUBLIC Târgu-Jiu.

Prin urmare, în câteva zile toate lucrările efectuate de angajaţii SC EDILITARA vor fi finalizate, după cum confirmă conducerea acestei firme. Programul de reabilitare a cartierelor din municipiul nostru s-a dovedit un succes, străzile amenajate arătând bine la acest moment.

M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here