Reabilitarea energetică a Spitalului Județean, în grafic

702

Lucrările de reabilitare energetică a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt în grafic. Investiția se realizează pe fonduri europene, prin PNRR. Lucrările de reabilitare includ o gamă largă de intervenții, de la izolarea termică a fațadelor, înlocuirea tâmplăriei și montarea de sisteme moderne de umbrire, până la modernizarea instalațiilor electrice, termice și sanitare, precum și implementarea de soluții sustenabile, cum ar fi panourile fotovoltaice și solare, esențiale pentru reducerea amprentei de carbon a spitalului.
Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, în administrarea căruia se află unitatea medicală, a efectuat luni o vizită de lucru în șantier, pentru a evalua stadiul execuției lucrărilor.
„Acest control riguros pe care îl facem periodic are ca scop asigurarea respectării graficului de execuție și anticiparea oricăror provocări ce ar putea influența negativ activitatea medicală sau confortul pacienților și al personalului.
În ciuda disconfortului temporar generat de lucrări, obiectivul nostru rămâne acela de a oferi cetățenilor județului Gorj un spital modern, echipat la standarde actuale, care să faciliteze actul medical și să contribuie la îmbunătățirea continuă a stării de sănătate a populației”, a declarat Cosmin Popescu. Investiția depășește 20 de milioane de lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here