Reabilitarea DJ 665 A, comuna Bălănești, în etapa de încadrare

621

Consiliul Județean Gorj continuă investițiile în infrastructură. Mai multe drumuri județene vor intra într-un proces de reabilitare, în următoarea perioadă. Între acestea se regăsește și DJ 665 A, care tranzitează comuna Bălănești.

UAT Județul Gorj anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Gorj de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului și de a nu se efectua evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “REABILITARE DRUM JUDEȚEAN DJ 665 A, KM 1+650 – KM 3+650, COMUNA BĂLĂNEȘTI, JUDEȚUL GORJ”, propus a fi amplasat în intravilanul satului Bălănești, comuna Bălănești, județul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj, din municipiul Târgu-Jiu, str. Unirii nr 76, în zilele de luni până vineri, între orele 09.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro/. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare până la data de 9 august 2017.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here