Război civil la Pandurii! Pârvulescu a venit peste capul lui Condescu

351

Eugen Pârvulescu va ocupa, din nou, o funcţie de conducere la Pandurii, asta după ce, joi, fostul preşedinte executiv a declarat că s-a înţeles cu membrii asociaţi. Pârvulescu a făcut un tur de forţă încă de dimineaţă, când s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu, şi primarul interimar al municipiului, Aurel Popescu. În schimb, nimeni nu l-a întrebat pe Marin Condescu de mutare, preşedintele USMO, fiind, se pare, singurul care a strâmbat din nas la revenirea lui Pârvulescu. De altfel, sunt toate semnele unui război civil la Pandurii, iar balanţa începe să se încline în defavoarea lui Condescu. Cel din urmă a mai fost înlocuit cu Eugen Pârvulescu în trecut, deci nu asistăm la o premieră. Cu toate acestea, Condescu nu are o poziţie oficială la Pandurii, fiind pur şi simplu omul căruia i s-a încredinţat echipa, pentru că nimeni nu avea o strategie de salvare. Planul lui Condescu nu l-a inclus, în iarnă, pe Eugen Pârvulescu, şi această mutare s-ar putea să-l coste pe fostul şef de la Pandurii. “M-am întâlnit cu oficialităţile locale, cu membrii AGA şi am ajuns la un acord. Acum, partea financiară este ultima din agenda mea, nu mă interesează foarte mult. Să vedem ce putem face, <în minutul 90>, ca să salvăm echipa. Eu am vrut să vin din iarnă, mi-am dorit foarte mult, dar nu am fost dorit de o anumită persoană. Regret puţin, pentru că, probabil, puteam să mai aducem ceva jucători, aveam un alt plan, dar gândim înainte”, a fost declaraţia lui Eugen Pârvulescu. Fostul arbitru este rezervat în ceea ce priveşte şansele de salvare ale pandurilor, dar are, printre altele, misiunea de a-i face pe elevii lui Stoican să creadă că minuni s-au mai văzut în fotbal. Până la urmă, dacă Pandurii bifează victorii pe linie, orice este posibil… “Nu am venit nici cu Messi, nici cu Pique. Realist vorbind şansele sunt foarte mici, dar atâta timp cât matematic există… Eu am văzut toate jocurile acestor băieţi, şi ei pot, împreună cu Flavius Stoican, cu noi toţi care suntem lângă această echipă. Dacă nu reuşim, măcar să vedem planul B. Fotbalul gorjean trebuie adus cât mai repede pe prima scenă, pentru că ar fi păcat ca pe acest frumos stadion să nu joace o echipă de Liga 1. Această echipă este iubită, fotbalul în general este foarte iubit la Târgu Jiu, am stat 5 ani aici şi mi-am dat seama de acest lucru. Situaţia nu e roz, dar mie Pandurii mi-a dat foarte multe. Am avut satisfacţii, mi-a fost oferită funcţia de preşedinte şi sunt dator în orice moment să mă întorc acasă, la Târgu-Jiu”, a mai spus Pârvulescu.

Stoican se aşteaptă la o colaborare bună
Antrenorul Pandurilor, Flavius Stoican, nu prea are de ce să fie afectat de această mutare. Tehnicianul a declarat că venirea lui Pârvulescu poate fi un factor mobilizator, dar şi o “achiziţie” de viitor.
“Nu am discutat cu domnul Pârvulescu, ştiu doar că este un om de fotbal. Am avut discuţii cu dumnealui când eram la altă echipă, este un om din acest fenomen, despre care am auzit doar lucruri bune şi mi-am dat seama că îşi doreşte foarte mult ca Pandurii să fie prezentă pe prima scenă. Când eram la Dinamo Bucureşti îmi spunea tot timpul <Veniţi la Târgu Jiu, că o să aveţi de suferit>. Este binevenit! Doamne ajută să ne salvăm de la retrogradare! Sigur îşi va pune amprenta, dacă lucrurile vor merge bine, asupra evoluţiei echipei. În momentele dificile o să-i încurajeze pe aceşti băieţi”, a spus Stoican.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here