Răuţ, despre preşedintele PNL Gorj: ,,Dian Popescu nu este nici acum suficient de copt să conducă organizaţia”

268

ion rConflictul mocnit dintre Ion Răuţ şi Dian Popescu pare că nu se va sfârşi prea curând. Asta deoarece cei doi ,,se împung” permanent, aducându-şi critici unul altuia. Ion Răuţ consideră astfel că Dian Popescu nu este prea copt să conducă partidul, asta în timp ce preşedintele ales crede, în continuare, că Răuţ ar trebui să dispară din organizaţie.

Ion Răuţ nu s-a împăcat cu noul preşedinte al PNL Gorj, Dian Popescu, deşi au trecut deja aproape două săptămâni de la alegerile interne din organizaţie. Mai mult, săptămâna trecută, Răuţ a renunţat la funcţia de consilier local la Cîlnic, pe care o ocupa din 2008. Atitudinea sa, în acest caz, încă uimeşte, mulţi dintre liberali considerând că Răuţ ar fi făcut un gest pripit. ,,Aş putea spune că am avut reacţii, nu de la partid, ci de la prietenii mei din partid, în sensul că foarte mulţi dintre ei şi-au manifestat regretul că am plecat. Ei încearcă să mă convingă că, totuşi, gestul meu de a mă îndepărta de PNL să nu fie dus până la capăt să mă opresc undeva. Le-am explicat, cum am făcut-o şi public, de ce a fost nevoie să îmi dau demisia din funcţia de consilier de la Câlnic şi, mai toţi, m-au înţeles. Dar, aşa cum vă spuneam, au spus că trebuia să fi beneficiat, practic, de munca pe care am depus-o în partid”, a explicat Răuţ.

Conflictul, de anul trecut

Liberalul Răuţ a povestit, de asemenea, şi de unde a apărut conflictul său cu Dian Popescu. ,,Unele asperităţi cred că au apărut în urmă cu un an, un an şi ceva când eu, atunci, în calitate de purtător de cuvânt al partidului, am spus că Dian Popescu nu este suficient de copt pentru a reprezenta partidul în relaţiile publice, în comunicare, spre exemplu. Lucru pe care, consider că, acum, când a şi câştigat alegerile, l-a întărit.

Ca preşedinte de partid trebuie să ai acele atitudini care reprezintă partidul, nu atitudinile personale cu care vi de acasă. Ori, multe din acţiunile partidului, arată că el nu a înţeles că este preşedinte de partid.

Poate de asta, mulţi dintre noi, trebuie să şi formalizăm actul prin care să arătăm că el nu ne aduce beneficii din funcţia asta”, a menţionat Răuţ.

În tot acest timp, Dian Popescu, încă nevalidat în funcţia de preşedinte al PNL Gorj, continuă să susţină că Ion Răuţ trebuie exclus din organizaţie.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here