Răuţ: “Un Manţog decuplat de la PDL, nu mai reprezintă nimic”

114

rautDupă alegerile din PDL Gorj, Ionel Manţog, fostul lider al filialei, nu va avea niciun cuvânt de spus în organizaţie. Aceasta este opinia lui Ion Răuţ, politicianul independent care şi-a aruncat un ochi critic spre PDL, cântărind corect şansele revenirii lui Manţog la putere.

Ion Răuţ consideră însă că echipa de conducere a PDL Gorj fără Manţog, dar şi tăierea resurselor financiare ale acestuia la Complexul Energetic Turceni, vor duce la decăderea politicianului scăpat deja din braţele ex-ministrului Economiei, Adriean Videanu. Deşi Manţog încă se bucură de susţinere la nivel central, avându-l alături pe mehedinţeanul Mihai Stănişoară, puterea lui în PDL Gorj a scăzut considerabil. ,,Deşi se observă că încearcă să îşi lanseze una, două, trei puncte de legătură prin Militaru, Hoară şi Gore Popescu, care au fost scoşi din echipa sa şi plantaţi în cea a lui Ruşeţ, Manţog şi-a pierdut umbrela politică şi în curând acest lucru se va reflecta şi în mod personal”, a declarat Răuţ care susţine că ,,deşi sâmbătă în PDL Gorj se va candida individual s-a format deja o echipă de conducere. Apreciez că Ruşeţ a reuşit să îi aducă împreună pe pedeliştii cu orientări diferite, înseamnă că are calităţile de lider de care avea nevoie PDL Gorj”.

Răuţ crede de asemenea că de sâmbătă ,,se va deşira ghemul de interese care se formase în PDL Gorj, care a agresat însă într-un mod distrugător economia Gorjului”.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here