Răuţ: “Înregistrarea lui Cilibiu s-a făcut cu o aparatură fixă”

314

Picture 002Fără să facă parte, în prezent, din vreun partid politic, Ion Răuţ a comentat şi el despre scandalul înregistrării fostului său coleg de partid, Nicolae Cilibiu. Răuţ, care nu a ascuns niciodată faptul că a fost ofiţer de securitate, a menţionat astfel că după ce a ascultat înregistrarea de la sediul PDL Gorj a ajuns la concluzia că acesta pare treabă de profesionist.

“Înclin să cred că Cilibiu a fost mai degrabă înregistrat cu o aparatură fixă decât cu una mobilă”, a menţionat Răuţ. Acesta a considerat că deputatul Constantin Severus Militaru, cel care a făcut publică înregistrarea la îndemnul lui Ionel Manţog a greşit. “Acum înţeleg de ce deputatul Militaru s-a opus cu atâta vehemenţă intrării mele în PDL, pe motiv că am fost ofiţer de securitate. Probabil că toată lumea, opinia publică în general, înţelege că de fapt Militaru şi-a dorit să rămână singurul securist din PDL”, a declarat Răuţ.

Fostul pedelist a avut grijă să transmită şi câteva sfaturi pentru foştii săi colegi ca urmare a scandalului înregistrării apărut în organizaţie. “Este foarte important pentru actualii membrii ai PDL să se preocupe de aspectul pur tehnic al înregistrării pentru a şti dacă aceasta a fost făcută de pe un mijloc mobil sau unul mobil aflat în sediu. Doar aşa pot sta liniştiţi că nu există aparatură de înregistrare în interior”, a conchis Răuţ.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here