Rănită în accident rutier

137

O femeie de 46 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut la Târgu-Jiu. De vină pentru evenimentul rutier este un tânăr de 23 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia. Acesta, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Scoarţa în direcţia Târgu-Jiu, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un şofer de 33 ani din Târgu-Jiu. Cel din urmă, având aceeaşi direcţie de deplasare, se angajase în depăşirea unui alt autoturism.

Accidentul s-a produs în dimineaţa zilei de 5 iulie, pe DN 67, pe raza municipiului Târgu-Jiu. Tânărul de 23 de ani nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. “Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la faţa locului, din primele cercetări stabilindu-se faptul că E.R., de 23 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Scoarţa în direcţia Târgu – Jiu, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de P.I., de 33 ani, din Târgu-Jiu, având aceeaşi direcţie de deplasare, care se angajase în depăşirea unui alt autoturism”, a precizat Romina Dochian, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Gorj.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism, în vârstă de 46 ani, din Târgu-Jiu. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Tudor Vladimirescu – secţia U.P.U, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiind, de asemenea conduşi la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here