Ramona Săulescu a dus mămicile de la Centrul Maternal la picnic

536

Asistenții sociali înfăptuiesc minuni și aduc bucurie pe chipurile oamenilor care, din cauza problemelor, au uitat să zâmbească. Ramona Săulescu, coordonator personal de specialitate la Centrul Maternal din Târgu-Jiu, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, își cunoaște misiunea și o duce la îndeplinire de fiecare dată.

Ramona Săulescu este mereu alături de mamele care își cresc copiii la Centrul Maternal din Târgu-Jiu. Ea face tot posibilul ca mămicile să simtă bucuria unei vieți normale. Astfel, în data de 21 iulie 2017, Ramona a organizat un picnic pentru beneficiarele serviciilor Centrului Maternal. “Acțiunea a fost inițiată de către mine. Surpriza a fost foarte mare pentru că le-am anunțat cu o zi înainte; au fost plăcut surprinse, mai ales că unele dintre ele nu au avut prilejul la o astfel de ieșire și nu prea știau la ce să se aștepte”, a mărturisit Ramona Săulescu, coordonator personal de specialitate la Centrul Maternal din Târgu-Jiu, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

O zi de neuitat…
Ieșirea în natură a durat 3 ore, timp în care grupul s-a relaxat în zona Nuci, pe marginea Șușitei. “Am organizat un picnic cu produse alimentare provenite din sponsorizări. Copiii mai mari s-au jucat, mamele și bebelușii, împreună cu noi, am petrecut timpul în aer curat. Asistatele au fost foarte încântate de această ieșire, au avut posibilitatea și ele și copiii să vadă ce înseamnă o ieșire din rutina zilnică”, a precizat Ramona Săulescu. La acțiunea din 21 iulie au participat 6 mame și 7 copii din Centrul Maternal Târgu-Jiu. Ramona Săulescu este fericită că a reușit să le facă această surpriză asistatelor și copiilor acestora și promite că va face tot ceea ce-i stă în putință pentru ca astfel de acțiuni să mai fi organziate și în viitor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here