Rambe, rezolvat! Mulţescu aşteaptă un mijlocaş

248

Atacantul din Insulele Capului Verde, Ramilton Jorge Santos do Rosario, a ajuns la o înțelegere cu CS U Craiova. Rambe, așa cum este cunoscut vârful african, a semnat un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pentru alte două. Jucătorul de 26 de ani vine din Portugalia, unde a aparținut formaţiei Sporting Braga. Cu toate acestea, fotbalistul de profil ofensiv a fost împrumutat în ultimul sezon la Farense. De altfel, acesta nu a jucat niciodată pentru prima echipă a “clubului mamă”, iar cele 7 goluri reuşite pentru Farense nu i-au împiedicat pe lusitani să retrogradeze în liga a III-a.
Fotbalistul care a bifat și cinci prezențe în naționala Insulelor Capului Verde a venit liber de contract, şi este cotat de site-urile de specialitate la 350.000 euro.
Portarul Virgil Drăghia, ultima oară la Rapid, va semna la rândul său un contract cu Universitatea, iar Laurențiu Popescu va fi împrumutat în liga a doua la Vâlcea.
Tehnicianul Craiovei, Gheorghe Mulţescu a declarat pentru gds.ro că îşi mai doreşte cel puţin un mijlocaş ofensiv de calitate: “Am încercat pentru postul de playmaker doi jucători, pe Băluță și pe Bancu, până a venit Rocha. Am zis că trebuie să montăm un jucător de-al nostru, nu să stăm cu mâinile în sân. Sigur, dacă va veni până la final un jucător valoros, ăla e cireașa de pe tort, dar noi trebuie să facem tot ce putem cu jucătorii pe care îi avem și să-i aducem la nivelul cel mai bun.“
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here