Rămâne Papură la cârma Craiovei? ,,Trebuie să gestionăm bine momentele acestea”

1278

Deşi Universitatea Craiova a negociat în această iarnă cu mai mulţi antrenori, printre care Edi Iordănescu sau Marius Şumudică, finanţatorul Mihai Rotaru ar putea apela tot la omul pe care l-a instalat principal la finalul sezonului trecut, Corneliu Papură. Ştiinţa are ,,cartierul general” la Belek în Antalya.,,Avem un teren bun, am prins şi vreme bună, important este să ne pregătim cât mai bine şi să începem campionatul în forţă. Cei care suntem aici, sper să facem lucruri cât mai bune, să facem un campionat cât mai bun. La început e greu, e o perioadă mai dificilă, dar fiecare se pregăteşte cât mai bine ca să îşi prindă locul în echipă, să poată să progreseze în carieră şi să facă un campionat cât mai bun. E destul de scurtă (n.r. – perioada de pregătire). Totuşi, au fost două săptămâni de vacanţă, deci nu o vacanţă foarte lungă. Trebuie să gestionăm bine momentele astea. Nu e nicio perioadă lungă de vacanţă, nici o perioadă lungă de pregătire. Să sperăm că vom găsi soluţia potrivită, în momentul în care începe campionatul să fim în cea mai bună formă. Trebuie să ne adaptăm, toate echipele fac acelaşi lucru”, a declarat Corneliu Papură pentru Telekomsport.Antrenorul a mai spus că şe aşteaptă ca Dan Nistor să aibă un impact imediat, în schimb, alte două piese grele, Bancu şi Koljic, nu se antrenează cu echipa. ,,Deocamdată ei se pregătesc separat de grup, încă nu sunt 100% să poată intra cu grupul. Nistor este un jucător cu experienţă, este normal să se integreze mult mai repede. Cunoaşte fotbalul românesc, ştie despre ce e vorba, este normal ca el să se adapteze mult mai repede, datorită experienţei sale”, a mai spus Papură. Fostul fundaş al Ştiinţei a stat pe bancă la primul amical al iernii, victoria cu Eintracht Brawnschweig (2-0), grupare care ocupă locul 4 în liga a 3-a din Germania. Papură a mizat pe mai mulţi tineri în prima parte a confruntării, şi a introdus un 11 mai experimentat în mitanul secund. Golurile au fost înscrise de Mihăilă, cu un șut pe jos de la 16 metri (’53) şi Dan Nistor, a cărui centrare a fost scăpată în plasă de portarul advers (`83). În minutul 66, Cicâldău a fost eliminat după o intrare dură asupra unui adversar.
Formula de start: 25. Marinescu – 18. Vlădoiu, 31. Dobre, 2. Tiago, 30. Mățel – 37. Danciu, 34. Ionuț Popescu, 21. Ivanov – 22. Bărbuț, 20. Markovic, 17. Baiaram.
În partea secundă, Universitatea Craiova a mizat pe următorii jucători: 13. Pigliacelli – 27. Martic, 15. Cosic, 33. Bălașa, 5. Vătăjelu – 16. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău – 9. Ivan, 7. Roman, 28. Mihăilă.
Programul meciurilor amicale din Antalya
Universitatea Craiova – FC Aarau (vineri, 17 ianuarie 2020)
Universitatea Craiova – MKS Pogon Szczecin (sâmbătă, 18 ianuarie 2020)
Universitatea Craiova – KGHM Zagłebie Lubin (joi, 23 ianuarie 2020)
Universitatea Craiova – Wolfsberger AC (vineri, 24 ianuarie 2020)
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here