Raliul “Cupa Gorjului” 2013, în week-end la Rânca

125

Etapa a doua a Raliului “Cupa Gorjului” 2013 are loc la Rânca în acest în week-end. Organizatorii spun că până în prezent s-au înscris 50 de piloţi, însă sunt aşteptaţi să se înscrie peste 70. În august “Cupa Gorjului” 2012 a adus la linia de start peste 60 de piloţi din întreaga ţară.

În cele două zile de la finalul săptămânii se va desfăşura pe drumul ce duce în staţiunea Rânca şi pe Transalpina, un adevărat spectacol automobilistic. Este vorba despre a două etapă a raliului naţional de viteză în coastă. “Etapa a doua în cadrul campionatului de viteză în costă, etapă care se desfăşoară sâmbătă şi duminică. Nu se vor mai desfăşura două etape este una singură. Să sperăm că o să avem peste 70 de participanţi. Anul trecut am avut 60, la Braşov au fost peste 90 de participanţi, deci sperăm că şi la noi o să vină peste 70, să fie un spectacol frumos. Sâmbătă avem 6 urcări şi duminică 4 urcări, vor fi trei probe de recunoaştere, 3 de antrenament cronometrat care se vor face sâmbătă, duminică vor fi două probe de antrenament şi două de concurs. Competiţia se va desfăşura normal, duminică, dar grila de start sâmbătă”, a declarat Constantin Ciufrilă, organizator al competiţiei.
Pentru desfăşurarea raliului Transalpina va fi închisă sâmbătă pe tronsonul Novaci – Rânca în intervalul orar 7:30- 18:00, cu deschidere între 13.00-14.00 şi duminică între orele 7:30- 16:00. Tot duminică va avea loc şi premierea câştigătorilor celei de-a doua etape a Raliului “Cupa Gorjului 2013”.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here