Răduleasca nu exclude o viitoare căsnicie

307
Cu trei divorţuri scandaloase la activ, un copil şi o relaţie amoroasă cu un bărbat mai tânăr cu zece ani decât ea, Mihaela Rădulescu le poate concura cu succes pe starurile hollywoodiene, recunoscute pentru traiul extravagant.

Deşi şochează cu fiecare declaraţie şi apariţie, se pare că Mihaela a devenit mult mai înţeleaptă, în ultima vreme, hotărând să lase în urmă efervescenţa „tinereţii”.
Cu toate acestea, Mihaela nu exclude posibilitatea celui de-al patrulea mariaj: „Se pot întâmpla multe în viaţa mea. Se poate ivi o nouă căsnicie, un alt copil”, a declarat vedeta la matinalul de la Europa FM.
Semn că se află într-o altă etapă a vieţii şi că până şi ea s-a săturat de scandaluri, Răduleasca a încheiat seria declaraţiilor acide şi defăimătoare la adresa foştilor soţi: „Prima a fost o greşeală de tinereţe. Cea cu Ştefan pot spune că este o amintire frumoasă, iar cea cu Elan a fost cea mai complexă, pentru faptul că am stat împreună zece ani, pentru că avem un copil. Dacă ar fi să găsesc un cuvânt care să definească scurt căsnicia mea cu Elan, acela ar fi «Ayan». Cred că fiecare bărbat din viaţa mea a învăţat ceva de la mine. Cred că au învăţat cel puţin mai multe despre ei şi asta e cel mai important”, a mai spus Mihaela.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here