Răducan și-a reziliat contractul cu Pandurii

234

Conducerea Clubului Pandurii Târgu Jiu a ajuns, astăzi, la un acord cu preşedintele Narcis Răducan în vederea rezilierii pe cale amiabilă a contractului. La despărţirea de echipă Narcis Răducan a dorit să mulţumească tuturor celor care i-au fost alături timp de un an jumătate la Pandurii Târgu Jiu, precizând că a încheiat colaborarea de comun acord cu cei doi administratori ai clubului: „Azi am încheiat amiabil colaborarea cu Pandurii Târgu Jiu, printr-un acord cu Administratorul special si Administratorul judiciar. Se încheie pentru mine un episod important din cariera mea, presărat cu multe momente frumoase, de neuitat, legate de obţinerea podiumului, calificarea în Europa League, dar şi transferarea unor jucători exponenţiali din fotbalul românesc. Mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă, acţionari, antrenori, jucători, colegi şi mai ales suporterii gorjeni! În perioada următoare voi analiza alături de familie şi voi decide ce urmează în cariera mea.”

1 COMENTARIU

  1. Microbiștii români se duc deja și plătesc acatiste pe la moaste si manastiri ca nu cumva Narcis Răducan, după ce va analiza, alături de familie, ce va urma să facă în carieră, să nu aleagă să
    vină la clubul din orasul lor. După episoadele Unirea Urziceni și Oțelul Galați, cluburi care mai sunt decat în manualul de istorie, după Pandurii și ASA Tg Mureș, care vor deveni în curând istorie, suporterii de pretutindeni stau cu frica în sân să nu care cumva Narcis și familia să decidă să vină la ei în oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here