Răducan se judecă cu CJPC-ul lui Giurcău

136

RADUCANUMihaela Răducan, fosta directoare a Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorului(CJPC) Gorj a dat instituţia, unde lucrează, în judecată pentru a anula un prim ,,calificativ profesional” pe care l-a primit de la şeful ei, Mădălin Giurcău. Prin intermediul unui sindicat, Răducan a deschis acţiunea la Tribunalul Gorj, primul termen având loc exact peste o lună.

Un prim calificativ sau mai precis o mustrare scrisă pe care i-a dat-o Giurcău fostei directoare Mihaela Răducan, în luna octombrie a anului trecut, a făcut-o pe funcţionara de la CJPC Gorj să reacţioneze. Astfel, între Crăciun şi Revelion, Răducan a făcut o acţiune la Tribunalul Gorj de anulare a actului în cauză, apelând, în acest sens la Sindicatul Administraţiei Publice ,,Forţa Legii,, a cărei membră este de scurt timp. Răducan a apelat la această măsură, conştientă că nu este singurul act de asemenea natură care o aşteaptă, motiv pentru care se află, probabil, şi în concediu medical.

Acţiune tardivă

Mustrarea pe care a primit-o Răducan este legată, se pare, de unele declaraţii nevizate pe care aceasta le-ar fi făcut presei la momentul respectiv. Reacţia lui Răducan împotriva lui Giurcău este însă tardivă, ea trebuind să se realizeze în 15 zile de la primirea actului. Instanţa va decide însă pe 20 martie dacă Răducan are sau nu dreptate. Împotriva lui Răducan există însă şi o plângere penală făcută de Ilie Lungu, fostul angajat al instituţiei, care se luptă să revină la CJPC Gorj.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here