Răducan recunoaşte că nu sunt bani la Pandurii!

257

Susţinătorii sportului din Gorj au din nou motive de îngrijorare. După dispariţia echipei de baschet şi “retrogradarea” formaţiei de handbal în liga secundă, lucrurile nu stau bine nici la fotbal. Preşedintele clubului, Narcis Răducan, a admis că în ciuda campaniei de transferuri care a luat ochii suporterilor, Pandurii nu are bani. Răducan a recunoscut că nu a dorit să se încadreze într-un buget auster pentru echipă, ci a făcut achiziţiile ca să respecte rezultatele formaţiei fanion a Gorjului din ultima vreme: “Am adus jucători foarte buni, am demonstrat încă din primele etape că nu ne mulţumim să ne raportăm doar la ce bani avem, ci ne raportăm la ce am făcut anul trecut şi eu cred că ne putem apropia, cu susţinere, de performanţa de anul trecut, când am participat în cupele europene. Cred că şi anul acesta avem şanse. Atâta timp cât sunt rezultate, lucrurile merg bine şi eu sper să continuăm în acelaşi ritm”.
Răducan speră în continuare într-o revenire a Complexului Energetic Oltenia printre membrii care finanţează echipa, sau în caz contrar în găsirea unui alt “sponsor” principal: “Aşteptăm cu nerăbdare să fim ajutaţi, să ne susţină activitatea pentru a menţine performanţa care am impus-o de un an de zile”.
Oficialul Pandurilor a admis că a făcut deja o adresă pentru a afla când vin banii din cupele europene, deoarece fondurile provenite din competiţiile internaţionale şi cele obţinute din transferul lui Hora ar acoperi costurile doar pentru o scurtă perioadă de timp.
“Ne-am dori să ajungă cât mai repede. Nu sunt foarte mulţi, dar orice venituri ne prind bine. Mai avem linişte două-trei luni şi o luăm de la capăt. Ãsta e modul de lucru în acest moment, mai ales că ne autofinanţăm. Nu cred că mai există, în acest moment, în România o echipă care, exclusiv, trăieşte din ceea ce aduce, în condiţiile în care jucăm în deplasare şi încasările din bilete sunt aproape de zero”, a explicat Răducan.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here