Răducan îl laudă pe Sânmărtean: “E ca în melodia lui Smiley”

271

Succesul entuziasmant al Pandurilor din ultima rundă nu a trecut neobservat. Adversarii gorjenilor au recunoscut superioritatea echipei antrenate de Petre Grigoraş, dar şi prestaţiile foarte bune pe care le-au avut Ţucudean şi Sânmărtean. După meciul cu Gaz Metan Mediaş, fostul jucător al Pandurilor, Eric de Oliveira, a avut numai cuvinte de laudă la adresa omologului său, Lucian Sânmărtean, pe care l-a numit “magician”. “Mă simt onorat de fiecare dată când ne întâlnim pe teren, păcat că timpul trece şi imediat vom rămâne doar cu amintirile! Este cel mai bun jucător pe care l-am văzut în Liga 1”, a scris mijlocaşul medieşenilor pe contul său de facebook.
Pe de altă parte, preşedintele de la Pandurii, Narcis Răducan, a făcut referire la o celebră melodie românească, sugerând că Lucian Sânmărtean nu îmbătrâneşte. “E ca în melodia aia a lui Smiley, Pierdut buletin. Sânmârtean şi Ţucudean au fost printre remarcaţii acestui meci. Mă bucur pentru Ţucudean, dar mă bucur pentru atitudinea pe care a arătat-o. Nu este adevărat că nu mai are chef de fotbal pentru că provine dintr-o familie de bani gata”, a spus Răducan pentru sptfm.ro.
Oficialul gorjenilor a admis că echipa stă mai bine din punct de vedere al pregătirii şi a declarat că situaţia financiară precară este singura care pune beţe-n roate Pandurilor în acest moment: „E adevărat că nu am prea câştigat, dar nici nu am pierdut, decât în faţa Stelei. Ne-a prins bine pauza pentru debutul echipei naţionale în preliminariile CM. Este plăcut să auzi adversarul că te laudă pentru prestaţia pe care ai avut-o. Mi-ar părea rău ca aceasta echipă să dispară. Anul trecut, dacă aveam stabilitatea financiară, ne-am fi bătut la titlu. Se caută soluţii pentru ieşirea din criză”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here