Radu Paligora, la Pandurii

1015

Dr. Paligora, unul din cei mai buni medici din țară, va colabora cu Pandurii Târgu Jiu. Radu Paligora, medic la Steaua timp de 10 ani, a fost „transferat” de Pandurii. “Ne ajută să punem la punct partea medicală”, a comentat antrenorul Edi Iordănescu.
Paligora a fost unul dintre colaboratorii lui Laurențiu Reghemcampf la Steaua, la fel ca Thomas Neubert cel care asigură vitaminizarea pandurilor.
Pandurii Târgu Jiu a alocat un buget de 100.000 euro pentru vitaminizare și recuperare după efort a jucătorilor. Clubul din Târgu Jiu a achiziționat o saună mobilă, cu ozon, un concept relativ nou în țara noastră. S-au achiziţionat şi aparate de electrostimulare Compex, dispozitive cu impulsuri electrice care ajută la refacerea musculaturii după efort. Stafful medical al antrenorului Edi Iordănescu este unul foarte numeros și recurtat în special de la campioana Steaua. Pe lângă Radu Paligora, achiziție recentă, mai activează la Pandurii medicul Ionuț Pantiș, asistenții medicali Iulian Mircea și Aurel Adrian Neacșu precum și maseurii Eugen Cățelu și Paul Ungureanu. Iulian Mircea a fost și în stafful lui Reghecampf atât în Ghencea cât şi la Al Hilal iar Aurel Neacșu a colaborat cu Dan Petrescu la Unirea Urziceni.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here