Radu Miruță: Denunț penal pentru abuz în serviciu împotriva șefului Casei de Pensii

3301
Președintele USR Gorj, deputatul Radu Miruță a anunțat că va depune plângere penală împotriva șefului Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu. Acesta va veni joi în Gorj, pentru a vorbi cu șefii CEO și sindicatele companiei despre Legea 197, care și în momentul de față este interzisă la aplicare din motive pur politice.
”Au trecut cele 14 zile, Baciu a mințit, nu am văzut deciziile calculate de mână. Invocă acum altă mică modificare pentru a există și PNL în peisaj. Își bat pur și simplu joc și nu vor să aplice nici bucata pe care și ei o recunosc. După decizia ICCJ și judecătorii care înainte au respins, acum admis toate beneficiile. Casa de Pensii e mai cu moț, pentru că e ordin politic.
De astăzi nu mai merge, am luat decizia de a depune la Parchet denunț penal pentru observarea infracțiunii de abuz în serviciu a Președintelui Casei Naționale de Pensii și a cui va mai considera procurorul că este vină”, a scris liderul de partid, pe pagina sa publică.

1 COMENTARIU

  1. Dar restul parlamentarilor gorjeni ce fac? Daca se comporta la fel în continuare, nu au ce cauta pe listele viitoarelor aleegeri.Ne- am convins si saturat de imbecili si impostori!

Comments are closed.