Radu Angheloiu: “Vreau să folosesc anvelopele de iarnă pe un DN66 reabilitat”

409

angheloiuVicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Radu Angheloiu, este îngrijorat de felul în care se prezintă DN66, în zona Bumbeşti-Jiu, acum în prag de sezon rece. Angheloiu susţine că sunt slabe şanse să se mai facă ceva dar cu toate acestea speră să îşi poată folosi anvelopele de iarnă, impuse de actualii guvernanţi, pe un drum măcar reparat, dacă nu reabilitat în totalitate.

Liberalul Angheloiu susţine că dacă tot există obligativitatea impusă de Guvern cu utilizarea cauciucurilor de iarnă, măcar acestea să fie folosite pe un drum care se pretează circulaţiei pentru vremea rece. Pentru a se întâmpla însă asta vicele menţionează că PDL-ul şi parlamentarii PDL ar trebui să facă front comun pentru a impune Ministerului Transporturilor să mişte lucrurile şi să impună firmei care va face DN66 să îl pregătească măcar pentru sezonul rece. “În prag de iarnă dorim măcar acest lucru pentru noi toţi, la urma urmei. Să nu uităm că tot acest guvern a promovat ordonanţa cu cauciucurile de iarnă. Noi dorim să le folosim, aşa cum spune ordonanţa, dar pe un drum a cărui calitate să nu ducă la uzura prematură a acestor anvelope, şi nu numai a lor ci şi a autoturismelor. Cred că din acest punct de vedere, PDL şi parlamentarii PDL Gorj ar trebui să facă un front comun. Sunt oameni responsabili, aşa îmi place să cred, şi ar trebui să aibă o atitudine tranşantă vizavi de această lucrare care tărăgănează de 2 ani de zile şi să o aducă la nivelul celeilalte jumătăţi care este una dintre cele mai moderne din judeţ”, a declarat Angheloiu.

Circulaţie grea

La vizita recentă efectuată în Gorj de secretarul de stat de la Ministerul Transporturilor, Eusebiu Pistru a promis că până în 2013 Drumul Naţional(DN) 66 Rovinari-Bumbeşti Jiu va fi modernizat. Până la finalul anului, Pistru promitea, de asemenea, o nouă licitaţie pentru selectarea firmei care va face drumul. Între timp însă iarna îşi va intra în drepturi iar drumul va fi greu circulabil.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here