Radosavljevic, înlocuitorul lui Milosevic

351

Fără posibilitatea de a-l mai putea convinge pe Nemanja Milosevic să rămână la Târgu-Jiu, conducerea deja mulțumindu-i pe site-ul oficial pentru cei aproape doi ani petrecuți la Energia, echipa gorjeană s-a reorientat rapid și l-a achiziționat pe sârbul Lazar Radosavljevic.
Jucătorul sârb de 25 de ani, care măsoară 2.04 metri și cântărește 99 de kilograme, joacă pentru poziția 4, iar în ultimul sezon a evoluat în Polonia, la Asseco Prokom. Radosavljevic nu este o necunoscută pentru Constantinides, cipriotul avându-l sub comandă în ediția 2013/2014, la Apoel Nicossia. În Cipru, el a încheiat cu 13.2 puncte și 3.1 recuperări. De-a lungul carierei, Radosavljevic a mai trecut prin curtea celor de la Steaua Roșie Belgrad și Mornar Bar. Cu patru ani în urmă, el a reprezentat Serbia la Campionatul European destinat jucătorilor sub 20 de ani, găzduit atunci de orașul spaniol Bilbao.
Radosavljevic vine la Energia pentru a-l înlocui pe Nemanja Milosevic, jucător care a ales să plece de la echipa gorjeană, una care i-a oferit posibilitatea de a-și trece în CV o nominalizare în echipa ideală a EuroChallenge în sezonul trecut.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here