Râbu rămâne în PSD Motru

239

Vasile Râbu, vicepreşedinte al PSD Gorj, a ales să nu mai părăsească organizaţia municipală a PSD Motru unde activează, în ciuda faptului că a fost invitat de conducerea PSD Târgu-Jiu să treacă în rândurile acestei filiale. Râbu susţine că este membru fondator al PSD Motru, motiv care l-a şi determinat să rămână în filiala condusă de Dorin Hanu, chiar dacă aici are calitatea de simplu membru de partid. “Îi mulţumesc domnului viceprimar Aurel Popescu pentru invitaţia făcută de a activa în PSD Târgu-Jiu, dar am luat hotărârea, fără o consultare cu alte persoane, să rămân în filiala de la Motru, deşi acolo sunt simplu membru de partid. Voi activa astfel la Motru unde anunţ că mă implic în alegerile locale de anul viitor”, a declarat Vasile Râbu.
Acesta a dat de înţeles că i s-ar fi dorit transferarea de la Motru la Târgu-Jiu, pentru că deranja conducerea PSD Motru, organizaţie care a fost condusă timp de cinci ani de zile de actualul vicepreşedinte. Râbu nu a avut nicio discuţie cu Dorin Hanu pe tema plecării sau revenirii la PSD Motru, filială din care face parte din 1991, fiind cel mai vechi membru al acestui partid în municipiu. “Nu îmi doresc să candidez pentru postul de consilier municipal şi nu mai vreau o candidatură pentru Consiliul Judeţean Gorj”, a conchis Vasile Râbu care şi-a subliniat susţinerea faţă de premierul Victor Ponta.
A.STOICA

2 COMENTARII

  1. Foarte bine, ca nu ati plecat din Organizatia PSD Motru , cei care sunt cei mai vechi in acest partid dupa cum se vede au ramas simpli membri, dar nu va puneti o intrebare daca nu o sa mai fie PSD-ul la guvernare, credeti ca cei care au functii acum in partid si cei care trec de la un partid la altul pentru anumite functii si salarii oare mai vor functii in PSD ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here