PUSL Gorj: S-au strâns fonduri pentru continuarea sprijinirii familiilor cu posibilități financiare reduse

3391

Au fost strânse fonduri pentru continuarea construirii și altor solarii, în proiectul  de sprijin a 100 de familii nevoiașe, denumit ”Renașterea agricolă a satului Gorjean”, anunță organizația PUSL Gorj condusă de Dumitru Miroiu.

Până acum, au fost ajutate în acest fel trei familii din comuna Câlnic.
”De luni, se așteaptă începerea lucrărilor și la alte solarii, deja fiind strânși banii necesari, dar s-a început și cumpărarea unei părți din materialele necesare continuării frumoasei inițiative a filialei noastre. Conform promisiunii făcute, PUSL Gorj a construit în județ trei solarii pentru niște beneficiari cu posibilități financiare mai reduse dar cu dorință de muncă. Vestea cea bună este că se află deja în construcție un al patrulea solariu.
În două dintre cele finalizate deja, fericiții posesori au început plantarea răsadurilor, astfel încât să se respecte calendarul agricol și să se poată avea o recoltă bogată”, a declarat liderul filialei umaniste din județ, Dumitru Miroiu.

3 COMENTARII

  1. Comentatorii! Faceti si voi,bai frustratilor si ofticosi de doi bani ce sunteti,voi care nu dati o coaje de paine la un amarat sau un leu din buzunarele alea burdusite de bani pe care le aveti. Stati pe net si comentati pentru ca in viata reala sunteti niste ratati,oameni de nimic ce sunteti voi! Am ajuns unde suntem noi ca tara,noi ca nati doar datorita unora ca voi care nu s-au implicat si nu se implica,doar stati acasa in fata televizorului si telefonului si comentati. Rusine sa va fie pentru ceace sunteti,lasilor frustrati si invidiosi ,dusmanosi pe semenii vostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here