Purtat pe la patru posturi de poliţie după ce nevasta i-a furat maşina

247

Un cetăţean din Brădiceni susţine că a fost plimbat duminică, pe la patru posturi de poliţie din judeţ deoarece poliţiştii de serviciu ar fi refuzat să-i înregistreze o plângere pentru furt. Ion Schintee vroia să reclame că, sâmbătă după-amiaza, autoturismul un Seat Arosa, i-ar fi dispărut din faţa locuinţei. Omul o bănuieşte de furt pe propria soţie, cu care se află într-un litigiu, femeia depunând însă, cu o lună şi jumătate în urmă, o plângere la Poliţia Tismana, pe numele soţului, pe care îl ameninţa astfel cu divorţul.

Pus sâmbătă în faţa dispariţiei maşinii, păgubitul a vrut să reclame furtul la Poliţia Târgu-Jiu dar, susţine, că ar fi fost refuzat, pe motiv că rezolvarea sesizării nu este de competenţa celor de acolo. Omului i s-ar fi spus, în schimb, să facă plângerea la Poliţia Tismana, dar ajuns acolo, cetăţeanului i s-ar fi comunicat că trebuie să reclame cazul la Peştişani ori la Teleşti.
Schintee s-a dus apoi la Peştişani, dar acolo nu ar fi găsit pe nimeni. ,,Am fost de două ori la Poliţia Peştişani, dar acolo nu am găsit pe nimeni, m-am dus însă la Teleşti”, a spus cetăţeanul.
La Poliţia Teleşti a fost refuzat, iniţial, pe motiv că rezolvarea cazului aparţine Poliţiei Peştişani unde omul susţine că, duminică, bătea vântul. ,,O să merg luni la Parchetul Târgu-Jiu să depun acolo plângerea dacă nici la Teleşti nu mi se acceptă”, a spus, supărat, Schintee după o discuţie în contradictoriu cu poliţistul de serviciu. După mai multe explicaţii, plângerea lui Schintee a fost depusă la Poliţia Teleşti ca apoi cei de aici să o trimită spre Poliţia Peştişani, competentă pentru rezolvarea cazului. ,,Îmi este teamă că cu maşina mea, soţia face accident. O lasă la locul faptei, iar eu ajung să răspund. Se poate întâmpla orice de asta am ţinut morţiş să depun o reclamaţie. Eu bănuiesc însă că maşina se află la Sohodol, locul de unde se trage soţia, dar nu am o certitudine în acest sens. Ea poate fi oriunde..”, a conchis Schintee pregătit să aştepte ancheta poliţienească ce trebuie pornită la sesizarea sa.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here