Pupăzan are candidaţi ai PP-LC în şapte localităţi

457

pplcPartidul Poporului Legea Cojocaru (PPLC) a luat fiinţă şi la Gorj, organizaţia condusă de Gheorghe Pupăzan având deja candidaţi în şapte localităţi ale Gorjului, la alegerile locale din 10 iunie. PP-LC are, de asemenea, 1000 de membri, 500 fiind aduşi numai de la Motru.

Într-o primă conferinţă de presă organizată vineri la Hotel Brâncuşi din Tâgu-Jiu, Gheorghe Pupăzan, preşedintele PP-LC Gorj şi-a prezentat echipa de lucru şi principalii candidaţi la alegerile locale din vară. Pupăzan a făcut public un lucru mai puţin ştiut, adică faptul că după plecarea sa de la UNPR, acesta a fost membru al PPDD. “Am fost prim-vicepreşedinte la PPDD Gorj dar am fost înlăturat de fosta conducere până a preluat Căruntu. Am fost un strateg la PPDD Gorj. Totul s-a finalizat după ce s-a primit un ordin de la Bucureşti, de la Simona Man, ca 1000 de adeziuni pentru susţinerea Legii Cojocaru şi să fie transformate în adeziuni pentru Partidul Poporului. Asta în 24 de ore. Le-am spus la colegi că eu aşa ceva nu fac. Dumnealor s-au ocupat însă şi au trimis 1000 de adeziuni la Bucureşti”, a explicat Pupăzan. “Au mai apărut şi alte divergenţe legate de opiniile mele în legătură cu conducerea centrală, apoi mi-am dat demisia şi am plecat. Am stat pe margine, nu sunt un ciolănar, nu candidez la absolut nimic. Nu cred că voi candida nici în toamnă. Am spus să mă implic şi eu cu experienţa mea. Nu voi suporta presiuni asupra mea. Noi vrem să facem Partidul Poporului, adevărat Partidul Poporului Legea Cojocaru, nu promitem multe, nici nu putem, suntem un partid mic. Sperăm însă că dacă intrăm în Parlament, împreună cu echipa mea să facem tot ce se poate pentru cetăţeni. Oamenii sunt însă foarte derutaţi şi migrează de la un partid la altul”, a completat Pupăzan.

Liste incomplete, din cauza timpului scurt

PPLC Gorj are astfel candidaţi doar în şapte localităţi din Gorj: la Târgu-Jiu se merge pe mâna lui Sebastian Şerbănescu candidat la funcţia de primar, cu listă incompletă de consilier, la Motru pe cea a lui Cornel Ciciu, jurnalist care are înscrişi în cursă trei consilieri la Primăria Motru, la Rovinari, pe Petru Negrescu, impiegat de mişcare la CFR care are listă completă de consilieri locali, la Bumbeşti-Jiu nu este candidat la primărie ci doar listă completă de consilieri. La Drăguţeşti PPLC nu are candidat la primar dar are listă completă de consilieri locali, preşedintele organizaţiei fiind Constantin Cornel Becheru. La Băleşti nu există un candidat la primar ci doar listă completă de consilieri iar preşedintele organizaţiei este Liviu Ursăţeanu, administrator de firmă. La Teleşti este listă completă de consilieri pentru PPLC, preşedintele fiind Ion Mischie, consilierul personal al primarului. “Sperăm să avem măcar un consilier în 7 localităţi”, explică Pupăzan care spune că nu avea rost să înscrie candidaţi pentru Consiliul Judeţean Gorj. ,,La alegerile locale mă voi deplasa în comune, să discut cu oamenii, să constitui organizaţii, să pun oameni de calitate”, a declarat apoi Pupăzan.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here