Puiu Diaconescu: “Dacă Dian şi Bobaru cer măsuri USL-ului, a doua zi eu şi consilierii PSD mergem la DNA”

262

puiu-diaconescuPesedistul Puiu Diaconescu, responsabilul de zonă a organizaţiei social-democrate de la Bumbeşti-Jiu, susţine că liberalii din conducerea PNL Gorj nu au niciun motiv să ceară astăzi, în şedinţa USL Gorj, luarea unor măsuri împotriva social-democraţilor ca urmare a celor petrecute la Sadu.

“Mai degrabă ar trebui să îşi ceară scuze pentru lucrurile petrecute la Bumbeşti-Jiu, decât să ceară măsuri. Bobaru a greşit, continui să spun asta, iar consilierii nici măcar nu au fost convocaţi în scris să participe la şedinţa de Consiliu Local”, a declarat Puiu Diaconescu. Acesta a menţionat, de asemenea, că dacă Dian Popescu şi Constantin Bobaru vor cere în şedinţa USL ca el şi cei 4 consilieri de la Bumbeşti-Jiu să fie sancţionaţi, pentru simplul motiv că pesediştii au absentat de la şedinţa “de îndată”, a doua zi omul de afaceri alături de cei 4 se vor adresa DNA-ului, cu date concrete legate de “privatizarea” Spitalului Sadu.

Şeful PSD Bumbeşti-Jiu, la discuţii cu Cârciumaru

Până însă la şedinţă, ca urmare a invitaţiei făcute de şeful PSD Gorj, Florin Cârciumaru, marţi dimineaţă la orele 8.00, Cornel Eftenoiu, preşedintele PSD Bumbeşti-Jiu, a fost la o discuţie cu superiorul său din partid. Eftenoiu a explicat cu lux de amănunte lui Cârciumaru ce s-a întâmplat în cele două şedinţe de Consiliu Local de la Bumbeşti-Jiu, dar şi deficienţele care persistă în relaţiile consilierilor PSD cu primarul PNL din localitate. Potrivit lui Eftenoiu, Cârciumaru ar fi înţeles exact cum au fost împrejurările de la Bumbeşti de joi şi vineri şi chiar l-a invitat pe şeful organizaţiei din Sadu la şedinţa de astăzi a USL-ului la orele 14.00. Eftenoiu nu va participa singur la această şedinţă ci îl va avea alături pe Puiu Diaconescu, pregătit să explice cum s-au derulat lucrurile la Bumbeşti-Jiu. Puiu Diaconescu este pregătit să le spună, din nou, liberalilor care vor fi prezenţi la şedinţa USL şi chiar edilului de la Bumbeşti-Jiu că Bobaru a greşit, în opinia sa, deoarece nu a avut discuţii înainte de şedinţă cu Grupul PSD din Consiliul Local. “După şedinţa de joi putea să mă sune pe mine, să relateze acest lucru şi abia apoi ar fi făcut anumite aprecieri legate în implicarea sau neimplicarea mea în cele petrecute la Sadu”, a declarat Diaconescu care va întruni însă astăzi la orele 18.00 şedinţa Biroului Executiv al PSD Bumbeşti-Jiu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here