Psihiatria Târgu-Jiu se modernizează cu bani de la MS

344

Peste cinci miliarde lei vechi a primit Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu (SJU) de la Ministerul Sănătăţii (MS), bani cu care se va reabilita complet Secţia Psihiatrie. Tiberiu Tătaru, managerul SJU, spune că această secţie nu a fost modernizată niciodată, astfel că era mai mult decât necesar să se facă această investiţie.

De-a lungul ultimilor ani, mai ales de când Consiliul Judeţean Gorj are în administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, unitatea sanitară a beneficiat de mai multe investiţii. Cu toate acestea, Secţia Psihiatrie – de la Pasarelă – rămăsese nemodernizată. Din fericire, Ministerul Sănătăţii a alocat fondurile necesare pentru reparaţii capitale la această secţie. „Am primit de la Ministerul Sănătăţii 522.000 de lei pentru reparaţii capitale la Psihiatrie. Aici nu s-au făcut lucrări de modernizare de la darea în folosinţă a secţiei, iar acum o vom reabilita complet”, a precizat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Conducerea SJU Târgu-Jiu spune că fără susţinerea preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj nu ar fi fost posibilă această investiţie, de care unitatea avea nevoie, dat fiind faptul că Secţia Psihiatrie nu a fost modernizată până acum.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here