PSD Târgu-Jiu duce 250 de membri de partid și simpatizanți la mitingul din București! Închirierea a cinci autocare costă 20.000 de lei

327

* ALDE Gorj trimite la miting 250 de membri, a confirmat vicepreședintele CJ Gorj, Ninel Muja.
* PSD Gorj va lua, sâmbătă, drumul Capitalei pentru a participa la mitingul împotriva abuzurilor din justiție, cu aproape 2000 de membri de partid și simpatizanți. Cei mai mulți vor pleca din Târgu-Jiu, organizația mizând pe 250 de participanți, urmează apoi municipiul Motru, Turceniul și restul comunelor care se bazează pe 40-60 de persoane fiecare. Pentru ca gorjenii să ajungă în Capitală aceștia vor închiria autocare, microbuze, transportul fiind plătit din propriul buzunar de fiecare călător ori de organizație, acolo unde există posibilități, sau se vor deplasa cu mașini personale ori cu bilet pe CFR.

Organizația județeană a PSD Gorj a raportat conducerii centrale a partidului că, sâmbătă, la miting, în capitală vor fi 2000 de membri și simpatizanți din județul nostru. Liderii partidului au discutat apoi la nivel județean, miercuri, pe câți membrii mizează fiecare organizație, întocmindu-se un tabel cu viitorii participanți. Cei mai mulți sunt din Târgu-Jiu, adică 250, ceea ce înseamnă că pentru toți este nevoie de 5 autocare. Prețul închirierii unui astfel de mijloc de transport este cel puțin 4000 de lei, o spune chiar primarul de Turburea, Ion Bârcă, care a reușit să închirieze un astfel de mijloc de transport, și va duce la București, sâmbătă, 50 de persoane din localitate. Acesta spune că și cheltuielile de deplasare vor fi suportate de organizația PSD Turburea.

Greu cu transportul! Liderii dau din colț în colț
De la Motru vor pleca în jur de 60 de persoane și aici fiind necesar un autocar și mașini personale. Numărul pentru municipiu este însă foarte mic dacă ne gândim că organizația se laudă cu peste 2000 de membri. De altfel, PSD Motru trimite la București numărul de membrii pe care i-a anunțat o comună.
Mihai Murdeală, patronul firmei de transport din Motru, a declarat însă pentru Gorjeanul că, deși a avut multe solicitări nu le-a putut onora, deoarece a avut comenzi din urmă cu o lună, pentru nunți, excursii. ,,Aș fi primit mai mulți bani pentru transport, dar nu am putut să las oamenii cu care am discutat deja și se bazau pe mine”, a declarat Mihai Murdeală.

Banchetele și excursiile strică planul pesediștilor
Pesediștii vor apela pentru transport și la firma Viitorul de la Baia de Fier, dar și la ExtresTransport din Târgu-Jiu, firmă care are un parc auto mai mare, dar și la multe altele.
Coordonatorul întregului eveniment, din partea PSD Gorj, este Cosmin Popescu, a anunțat purtătorul de cuvânt al organizației, Anca Bordușanu, care a anunțat că organizarea pentru plecarea la miting este în linie dreaptă până în prezent.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here