PSD, susținut în zona de minerit!

399

Staff-ul de campanie al Partidului Social Democrat Gorj a ajuns, vineri, în comuna Mătăsari, acolo unde s-a întâlnit cu echipele locale de campanie din Mătăsari, Drăgotești, Slivilești și Borăscu. Prezenți au fost și candidații la Camera Deputaților și Senat, Florin Cârciumaru, Mihai Weber, Alin Văcaru, Claudiu Manta, Andrei Maioreanu și Anca Bordușanu.

Nu au lipsit din echipă nici șeful de campanie, Ciprian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, secretarul PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu, dar și consilierul județean, Gheorghe Bucălăete. Pe lângă informațiile de natură organizatorică, s-a transmis un mesaj de unitate în rândul partidului și dorința ca pe 11 decembrie Partidul Social Democrat să fie cel mai votat, fiind partidul cu cele mai mari realizări în ultimii 20 de ani.
În aceeași formulă, echipa județeană de campanie PSD Gorj a oprit și la Motru pentru discuțiile cu factorii de decizie din acest municipiu, dar și din Cătunele, Samarinești, Glogova și Văgiulești.

Florin Cârciumaru, cel care deschide lista PSD Gorj pentru Senat, a transmis celor prezenți în sală că nu trebuie uitate realizările pe care Guvernul Ponta le-a avut.
Sub guvernarea Victor Ponta, România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană și a reușit reîntregirea salariilor și pensiilor.
Mai mult, Victor Ponta și Guvernul PSD a menținut viu Complexul Energetic Oltenia și s-a opus mutării sediului entității energetice la București. A menținut activitățile sportive, de la fotbal și până la handbal și baschet.
M.P.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here