PSD s-a tocmit pentru sondajul de la Gorj

188

psd banerOrganizaţia judeţeană a PSD Gorj a întârziat puţin demararea sondajului de opinie privind alegerile locale de anul viitor, dar a aşteptat să finalizeze operaţiunea şi partenerii de alianţă liberali şi să se tocmească bine cu casa de sondare care îi pretindea, iniţial, prea mulţi bani.

“Am obţinut un preţ mult mai mic decât cel despre care scrie presa, casa de sondare ne-a cerut însă să nu divulgăm preţul cu care se va face sondarea. Sondările vor începe mâine(n.r. miercuri) cel târziu poimâine(n.r. joi) şi vor dura o săptămână, maxim zece zile”, a declarat ieri vicepreşedintele PSD Gorj, Laurenţiu Ciurel. Reprezentantul social-democrat a ţinut să menţioneze însă că mai sunt lucruri de stabilit în privinţa întrebărilor care vor fi adresate gorjenilor ce vor fi supuşi sondajului. “S-a stabilit contractul pe numărul de întrebări, mai sunt discuţii legate de felul în care va arăta forma finală, pentru că sunt şi întrebări cu caracter general, nivel de încredere în anumiţi potenţial candidaţi, nivel de trai, ce interesează mai mult pe oameni şi locuri de muncă. În general sunt sondaje tehnice să vedem cum stăm la nivelul localităţii”, a completat Ciurel spunând că ce a apărut de fapt la TV sunt probabil sondajele finalizate de liberali.

USL de peste 70%

Vicepreşedintele PSD Gorj susţine, de asemenea, că la Gorj sondajul ce demarează săptămâna aceasta trebuie să scoată în evidenţă un procent de peste 70%, pentru USL, deoarece cele trei partide care formează uniunea au, în total, 50 de primării din judeţul nostru. “Fără niciun fel de falsă modestie sondajul apărut în media ne este defavorabil, (..)eu cred că potenţialul USL la Gorj ar trebui să fie de peste 70%. Dacă facem socoteala la primării că sunt 50 din 70, ar trebui să fie mult mai bine la alegerile viitoare. Rămâne să vedem dacă se confirmă cifrele liberalilor şi în sondajul nostru şi dacă e să avem numai 65% înseamnă că o să avem foarte mult de muncă, potenţialul nostru este de peste 70”, a conchis Ciurel care a spus că nu ştie care este preţul cerut de liberali, suma cerută de pesedişti pe sondaj fiind la mult sub jumătatea sumei de 25.000 de euro.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here