PSD, la distanţă de lupta electorală din PNL Gorj

407

PSDReprezentanţii PSD Gorj nu sunt implicaţi în războiul politic cu conotaţii electorale izbucnit în PNL Gorj. Cel puţin asta susţine purtătorul de cuvânt al PSD, Ciprian Florescu, care răspunde astfel declaraţiilor publice făcute recent de către deputatul Dan Ilie Morega la adresa acestei formaţiuni politice, pe care o implică în conflictul dintre candidaţi, început în PNL Gorj.

Dan Ilie Morega consideră că liberalul Radu Angheloiu, dacă va ieşi învingător al luptei pentru funcţia de preşedinte în PNL Gorj, ar putea să îi pună pe tavă această organizaţiei PSD-ului. Acest lucru a fost combătut de purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Ciprian Florescu care consideră că Morega a mai găsit o modalitate de a ataca Partidul Social Democrat pe care îl introduce, în mod injust, în conflictul apărut în PNL. Florescu menţionează că Radu Angheloiu, candidatul pe care îl atacă Morega, nu are nimic cu PSD-ul şi nu i se poate reproşa o apropiere nefirească de acest partid, toate atacurile în acest sens având o conotaţie electorală. ,,Morega a devenit independent a plecat din PNL însă continuă să atace din toate direcţiile PSD-ul. Acum a găsit o altă cale să atace PSD-ul prin luptele care se dau în interiorul PNL. După ce a trecut printr-o grămadă de formaţiuni politice la nivel Gorjului, probabil prin toate, a ajuns în situaţia de a fi observator independent al fenomenului politic la nivelul judeţului Gorj”, a explicat purtătorul de cuvânt.

Atitudinea independentului, blamată

angheloiu bunPotrivit lui Florescu, în PNL s-au format tabere de care reprezentanţii PSD Gorj nu vor să comenteze. ,,Vreau să comentez atitudinea lui Dan Ilie Morega care continuă să atace PSD-ul prin filiera Radu Angheloiu. Este unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte al PNL Gorj, Angheloiu este unul dintre oamenii care se va lupta pentru obţinerea acestei funcţii, la fel cum este şi Dian Popescu şi Navlea. Nu este problema noastră cine candidează ori cine va ieşi preşedinte. Problema noastră este că nu trebuie implicat PSD-ul în ceea ce se întâmplă în PNL”, a declarat Florescu.

Certuri pe apartenenţă

Cert este că în PNL Gorj spiritele s-au încins după ce şi Radu Angheloiu şi-a anunţat oficial candidatura la şefia PNL Gorj. Angheloiu a fost acuzat că este aservit PSD-ului, în timp ce Dian Popescu a fost acuzat că este aservit PD-L-ului. Acuzele vin din partea susţinătorilor lui Ion Navlea la şefia PNL, acesta făcând parte din aşa-zisul grup al lui Morega.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here