PSD i-a retras sprijinul. Demisie

1736

Cristian Vasilcoiu a anunţat că a fost informat, vineri, că reprezentanţii organizaţiei PSD Dolj i-au retras sprijinul politic şi urmează să fie înlocuit din funcţia de secretar de stat din Ministerul Muncii.

„Prieteni, Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial, Şi cum nimic nu e etern, ba, dimpotrivă, efemer, Vă anunţ că am fost informat astăzi că organizaţia PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic şi că urmează să fiu înlocuit din funcţia de secretar de stat din Ministerul Muncii! Eu vreau să mulţumesc în primul rând organizaţiei PSD Dolj conduse de Claudiu Manda, pentru că a fost de acord să mă propună, acum doi ani şi jumătate, în această funcţie şi că m-a şi menţinut atâta vreme! În acelaşi timp vreau să mulţumesc primei mele şefe din presă, dar şi din Ministerul Muncii, Lia-Olguţa Vasilescu, cea care mi-a dat ocazia să ajung şi ziarist şi demnitar! De asemenea, le mulţumesc miniştrilor Marius-Constantin Budăi şi Simona Bucura-Oprescu pentru sprijinul acordat cât am lucrat împreună, dar şi pentru ce am învăţat de la ei!”, a scris Cristian Vasilcoiu, vineri pe Facebook.

 

1 COMENTARIU

  1. Numai la lingăi psd iști poți întâlni o asemenea situație și anume, să-i lingi in dorsal pe cei care te-au demis dintr-o funcție. Oare cate osanale le-a adus acest trepăduș psd ist atunci când a fost pus în funcție ? Mare caracter, mare de tot, acest ins !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here