PSD Gorj strânge rândurile în favoarea USL

278

cali si pontaReîntorşi de la Consiliul Naţional al PSD care a avut loc la finalul săptămânii trecute la Bucureşti, social-democraţii gorjeni au venit mult mai optimişti, convinşi că printr-o Opoziţie unită se va răsturna puterea “portocalie”.

“De la Bucureşti s-a dat încă o dată semnalul unei Opoziţii unite. Aţi văzut că au luat cuvântul atât Crin Antonescu cât şi Sorin Oprescu. Eu cred în contraofensiva USL-ului care va fi una puternică”, a declarat, ieri, preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu.

Salvarea Gorjului, salvarea României

Social-democratul crede astfel că anul viitor va începe greul pentru cei care vor acum schimbarea la faţă a României. “Aşa cum a declarat şi preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, obiectivul major al PSD şi al USL este salvarea României. Opoziţia unită va intra în alegeri cu un mesaj constructiv. Însă, greul va începe cu adevărat după câştigarea alegerilor, când va începe adevărata muncă de a repara şi a de readuce la linia de plutire tot ce a distrus PDL-ul”, a declarat Călinoiu.

În delegaţia de la Gorj, prezentă sâmbătă în capitală, au făcut parte reprezentanţii din conducerea organizaţiei social-democrate din judeţul nostru.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here