PSD Gorj oferă gratuit 1000 de măști vârstnicilor din Târgu-Jiu!

2050

Partidul Social Democrat Gorj arată că se implică activ în limitarea răspândirii COVID 19! ,,În această perioadă ne-am implicat masiv în sprijinirea semenilor noștri, care au cu adevărat nevoie de ajutor. După donarea celor zece concentratoare de oxigen la unitățile spitalicești din Târgu Jiu, Turceni, Motru și Târgu Cărbunești, a constituirii de grupuri de voluntari la nivelul fiecărei localități, grupuri conduse de președinții și primarii social democrați, donarea unor sume de bani de către membrii PSD Gorj pentru achiziționarea  de echipamente, mijloace de protecție pentru salvatori și bunuri pentru persoanele afectate de această boală, vitale în lupta cu acest virus, venim, acum, în sprijinul persoanelor peste 65 de ani pentru a preîntâmpina îmbolnăvirea acestora cu coronavirus”, se arată într-un comunicat de presă al organizației PSD.

Astfel începând de luni, 6 Aprilie 2020, între orele 11.00 – 13.00, vor fi împărțite 1000 de măști, celor care au nevoie, cu titlu gratuit. Persoanele peste 65 de ani sunt așteptate la sediul PSD Gorj din Târgu Jiu, Bld. Ecaterina Teodoroiu , Bl. 3, parte, cu actele de identitate în vederea ridicării măștilor.

 

1 COMENTARIU

  1. Este grozav. Dar, ar fi bine dacă nu ar mai asocia numele partidelor sau politicienilor cu aceste acțiuni binevenite. Altfel, par a fi facute cu scop electoral și mai puțin în scop caritabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here