PSD Gorj mulţumit de rezultatele obţinute

308

sectie speciala 2.Pesediştii gorjeni sunt foarte mulţumiţi de procentul obţinut de PSD după primul tur al alegerilor prezidenţiale câştigând electoratul din 46 de localităţi din cele 70 existente.

Ei spun că au învins PD-L-ul, în ciuda incidentelor care au avut loc în ziua alegerilor, care indicau destule suspiciuni de fraudă electorală. Pesediştii au arătat şi câteva dintre scrisorile trimise de Băsescu la gorjeni, folosindu-se gratuit de serviciile Poştei Române. ,,PSD Gorj este mulţumit de rezultatele pe care le-a obţinut. Suntem bucuroşi şi de rezultatele obţinute şi la nivel naţional, în mod deosebit de cele obţinute la Gorj, unde suntem pe primul loc. Am câştigat 37% din voturile valabil exprimate, în condiţiile în care PD-L-ul cu toate încercările şi eforturile lor nu au reuşit să obţină decât un procent de 30,4%. Aş dori să vă spun că, la nivelul judeţului Gorj s-au prezentat la urne 179 200 de alegători, din acestea 65.000 au votat cu PSD-ul şi numai 53.300 cu PD-L-ul”, a declarat Gheorghe Milosteanu, şeful de campanie al PSD Gorj. La fel de mulţumit de rezultatele după primul tur, dar în Târgu-Jiu, s-a arătat şi adjunctul de campanie social-democrat Vasile Antonie.

Purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Ciprian Florescu a prezentat însă câteva dintre incidentele electorale petrecute duminică în Gorj şi zecile de scrisori trimise de Băsescu electoratului gorjean. Acesta a scos dintr-un sac zecile de scrisori care au ajuns prin intermediul poştei la gorjeni, fiind trimise de candidatul la preşedinţie,Traian Băsescu. Reprezentanţii PSD Gorj le-a mulţumit tuturor alegătorilor pentru votul de încredere dat duminică în judeţul nostru candidatului Mircea Geoană.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here