PSD Gorj are om la Energie. Constantin Ștefan, promovat secretar de stat

3489

Social-democratul Constantin Ștefan, inginer în cadrul Complexului Energetic Oltenia, a fost numit miercuri, 9 februarie, secretar de stat în Ministerul Energiei. Ștefan este consilier județean ales pe lista PSD Gorj și responsabil cu achiziția certificatelor de CO2 în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Schimbări în echipa ministrului Energiei, Virgil Popescu, după ce Constantin Ştefan, inginer la Complexul Energetic Oltenia, l-a înlocuit în funcţia de secretar de stat pe Ákos Derzsi, inginer minier, specialist în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, impus în funcție de UDMR în urmă cu un an.
Decizia de numire în funcție a pesedistului Constantin Ștefan a fost publicată în Monitorul Oficial.
„Gorjul are un nou reprezentant în Guvernul României, în persoana colegului nostru Constantin Ștefan. Să-i urăm proaspătului secretar de stat în Ministerul Energiei mult succes în activitate, rezultate pe măsura experienței și profesionalismului său!”, a transmis liderul PSD Gorj, Mihai Weber.
La scurt timp, Ștefan a postat un mesaj pentru susținătorii săi: „Vă mulțumesc mult pentru tot efortul şi încrederea acordată. Sunt conştient că fără sprijinul dumneavoastră şi al Organizației PSD Gorj nu aş fi fost numit în funcția de secretar de stat. Vă mulțumesc tuturor”.
Ștefan va face echipă cu ministrul liberal al Energiei, Virgil Popescu, care a scăpat de moțiunea simplă iniţiată de USR împotriva sa.
I.I.

2 COMENTARII

  1. Astia s-au pozat luati de brau de parca ar fi la nunta sau dansatori la ,,Doina Gorjului”. Total neinspirati …
    In privinta secretarului de stat, nu au gasit altul barbierit, ca suntem de rasul lumii cu el si prin tinuta afisata ?!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here