PSD a plusat cu alți 12 candidați la primăriile din județ

583

Liderii PSD Gorj au prezentat ieri, presei și astfel opiniei publice, alți 12 candidați ai partidului la alegerile locale, după ce săptămâna trecută, un prim lot de edili a fost adus în fața jurnaliștilor într-o conferință de presă a organizației. Candidații au șanse fie să-și obțină primul mandat în fruntea administrațiilor locale din localitățile de unde provin, patru fiind în această situație, fie de a obține un nou mandat.

campeanu adi (2)Primarul din Runcu, vicele din Scoarța, liderul PSD Peștișani și viceprimarul din Ciuperceni au fost astfel primii care și-au anunțat motivele care i-au îndemnat la candidatură.
“Intenționez, în perioada următoare, respectiv în mandatul 2016-2020, să candidez, din nou, pentru fotoliul de primar al acestei comune motivat de faptul că în mandatele anterioare am reușit să atragem piguifoarte multe proiecte cu programe guvernamentale și europene pentru dezvoltarea și creșterea gradului de civilizație a cetățenilor din comuna Runcu”, a anunțat Adi Cîmpeanu, primarul din Runcu, declarând că în localitate se află în derulare șapte proiecte foarte importante.
“Am hotărât să mă implic în activitatea de administrație publică în comuna mea natală, Peștișani, și voi candida din partea PSD asta după ce, de peste 15 ani, m-am implicat foarte mult în activitățile derulate la nivelul activității”, a motivat și Cosmin Pigui, președintele PSD Peștișani.
stamatoiu ion scoarta“Mi-am propus să candidez la Primăria Scoarța, și la solicitarea cetățenilor, dar am și dorit să intru în cursa electorală, deoarece comuna are nevoie de un primar adevărat. Până în prezent comuna Scoarța nu a avut un candidat pur de la PSD. Cetățenii au văzut însă, în această perioadă, ce am putut să fac și cum m-am implicat în problemele localității și cred că au nevoie de un om ca mine pentru a conduce comuna”, a declarat și viceprimarul de Scoarța, Ion Stamatoiu.
baluta ion logresti“Mă motivează să candidez la funcția de primar faptul că nu avem în comună o infrastructură foarte bună. Avem un drum comunal de asfaltat pe care dacă am reuși să-l realizăm ar fi foarte bine. Apoi, comuna nu are un cămin cultural, o bază sportivă ori un stadion, tinerii din localitate fiind obligați să meargă în comunele vecine pentru a desfășura, în mod organizat, activități culturale sau sportive”, a subliniat și Daniel Dobrescu, viceprimarul de Ciuperceni.

Mai vor voturi încă o dată
Despre proiectele și motivele care îi îndeamnă să mai ceară încă o dată votul localnicilor au vorbit apoi și primarii din Slivilești, Târgu-Logrești, Stejari și Vladimir.
bucurescu sorin (2)“Din discuțiile cu cetățenii din cele opt sate am ajuns la un numitor comun, am luat împreună decizia astfel de a candida din partea unui partid serios care a fost alături de localitate și să facem o echipă bună în acest an, 2016”, a specificat, ieri, primarul de Slivilești, Sorin Bucurescu, care amenințase până recent că va candida pentru PNL.
“Doresc să-mi depun candidatura pentru un nou mandat, deoarece, pentru cetățeni, mai avem multe lucruri de realizat, unul fiind extinderea rețelei de apă”, a declarat și edilul Ion Băluță de la Târgu-Logrești.

aristide serbanescu schela (1)
“Va trebui să continui să candidez pentru un nou mandat pentru că am mai multe proiecte aprobate, în execuție, și îmi e teamă că retragerea mea ar putea afecta acest proiect de modernizare. Anul acesta aș împlini 43 de ani în învățământ și mă gândeam să mă pensionez, dar din discuțiile cu unii cetățeni am fost provocat să mai candidez pentru un nou mandat”, a declarat și Ștefan Lupu, primarul de Stejari.
dobrescu daniel vice ciuperceni“M-am decis să mai candidez pentru încă un mandat de primar, deoarece cetățenii comunei Vladimir mi-au cerut acest lucru și am demonstrat că se pot face multe lucruri frumoase și benefice pentru localitate”, a subliniat și Marius Vijulan, primarul de Vladimir.

Nu fac promisiuni, ci investiții
Candidatura și-au anunțat-o în final și social-democrații din Turcinești, Schela, Săcelu și Prigoria.
gogalniceanu vasile turcinesti (1)“Pot să vă anunț acum că, în următoarele două zile, am încheiat licitația și închei și contractul de execuție a canalizării în Turcinești, pentru toată comuna. Aș vrea să spun, la finalul mandatului viitor, că această comună lipită de oraș, va avea apă și canalizare în totalitate”, a spus, ieri, Vasile Gogălniceanu, edilul de Turcinești.
jurebie florin“Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat tot din partea PSD. Promisiuni nu îmi place să fac fără acoperire, dar îmi doresc ca, la final de mandat, să tragem linie și să adunăm. Sper ca mandatul să fie la fel de bun ca celelalte trei”, a declarat primarul de Schela, Aristide Șerbănescu.
lucian goata prigoria veterinar“Îmi doresc să continui ce am început alături de echipa PSD. Aici am găsit înțelegere și o echipă unită cu care se poate merge mai departe. În 2012, dacă vă amintiți, am preluat la Primăria Săcelu doar scandaluri și datorii. Am terminat însă 2015, pot să mă laud, cu primăria fără datorii cu multe proiecte implementate și în curs de derulare”, a menționat și Florin Jurebie, primarul de Săcelu.
stefan lupu stejari“M-am hotărât să candidez la solicitarea domnului primar de Prigoria care și-a manifestat dorința de a se retrage din viața politică și în urma unei ședințe a organizației locale”, a declarat și Liviu Goață, vijulan vladimir (1)candidatul PSD din Prigoria, de profesie medic veterinar.
ANAMARIA STOICA

PSD a anunțat deja 25 de candidați la fotoliile de primari din județ, ca marțea viitoare să fie prezentat un nou lot de social-democrați care vor intra în bătălia localelor pe 5 iunie.

3 COMENTARII

  1. Ma flacaule de la Prigoria,adica maritat la Prigoria.Te-a pus Ragman Primar…sau nevasta!Dupa cum dormi tu in poza asta…bine ca nu ti se vad coarnele puse de Ragman…ca tot esti veterinar>>>>

  2. LA BUMBESTI PITIC VA FI NATAFLETUL DE MIKI NIOATA.ALA II BUN PENTRU ANGAJATI CA FAC CE VOR SUNT DISTRACȚII SI CHEFURI.NOI CEI DIN BUMBESTI NU IL VREM PRIMAR.SA VINA CINEVA CARE FACE TREABA POATE IRINA CA IS II BUNA PROMITE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here