Prunariu: Mai e nevoie de mine în politică

1428

Fostul vicepreședinte al PSD Gorj, Mihai Prunariu, nu renunță la politică. După ce săptămâna trecută și-a anunțat demisia din PSD și din Consiliul Județean Gorj, Prunariu a făcut pasul către Pro România. Spune că a fost „convins” de parlamentarii de Gorj Victor Ponta și Alin Văcaru să nu renunțe la politică.
„După ce pleci dintr-un partid pentru care ai muncit opt ani, prima reacție e să te retragi din politică. Faptul că Alin Văcaru și Victor Ponta m-au convins că mai e nevoie de mine în politică, m-a făcut să mă alătur proiectului Pro România. Dacă vom reuși să convingem «nehotărâții» (eu știu asta) că Pro România este o alternativă corectă la PSD și PNL, iar Alin Văcaru e mai bun decât cei doi Popești, vom putea să câștigăm Gorjul. Pentru Gorj, Pro România!”, a transmis Mihai Prunariu, făcând referire la cei doi candidați ai PSD și PNL la Consiliul Județean, Cosmin Popescu și Iulian Popescu.
Mihai Prunariu este președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj și directorul CS Pandurii Târgu-Jiu.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Un incompetent…Ani de zile nu a facut nimic in niciun post in care a fost pus director…
    Niciun beneficiu, niciun castig, nicio realizare, pur si simplu ZERO absolut pentru Targu-Jiu, Gorj. Schimba partidele precum schimba traseistele trotuarul pe centura, dupa bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here