Prunariu: „Ghinionul se întoarce!”

339

Preşedintele Pandurilor, Mihai Prunariu, crede că înfrângerea suferită de echipa gorjeană în Ştefan cel Mare este un revers al situaţiei din campionatul trecut, când Dinamo a pierdut în acelaşi fel în care acum s-a impus.
„Cu Dinamo a fost o lege a compensației. Anul trecut noi am câștigat în minutul 92, acum ne-au învins ei în minutul 92. În mod normal și ghinionul se întoarce…”, spune Prunariu, care speră ca în curând şi ghinionul Pandurilor să se transforme în noroc, dar mai ales în puncte în clasament.
În ceea ce priveşte situaţia atacanţilor, Prunariu crede că odată cu legitimarea croatului, aceasta va fi rezolvată, însă până acum cartea verde nu a sosit, iar la Galaţi doar Shamsin se află în lot: „Sper ca în cea mai scurtă perioadă să primim cartea verde a lui Smrekar. El este aici la Târgu-Jiu, s-a antrenat și este gata de joc. Când va veni cartea verde va fi o opțiune în plus pentru Grig pentru faza de atac. Acum la Galați, ambii atacanți titulari nu vor juca, unul este accidentat și altul suspendat. Probabil va evolua Shamsin, nu știu, Grig decide pe cine bagă”, a declarat preşedintele Pandurilor. Cu sau fără atacanţi de meserie pe teren la meciul de cupă, Prunariu este sigur că Pandurii va merge mai departe în această competiţie: „Tratăm cu seriozitate Cupa României. Avem și aici un obiectiv de realizat, vrem să ajungem cât mai departe în competiție. Din punctul meu de vedere spun că putem ajunge în fazele superioare, așa că o să câștigăm la Galați”, a punctat şeful pandurilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here