Prunariu face audit la Pandurii

238

Mihai Prunariu, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, nu mai stă pe gânduri, impunând realizarea unui audit de urgenţă la club. De altfel, deja de joi va începe auditul la club, Prunariu având siguranţa că banii aici nu au fost cheltuiţi corespunzător. Vizată de ilegalităţi este fosta conducere a clubului, Marin Condescu fiind cel care are un dosar penal tocmai pentru felul cum a gestionat banii clubului în interesul său personal. De altfel, Dan Ilie Morega, fostul deputat, i-a cerut, de săptămâna trecută, lui Prunariu să facă audit la Pandurii, mizând pe faptul că noul preşedinte chiar vrea să facă lumină la club.

După ce a anunţat auditul la club, Prunariu a subliniat că nu i se pare normal să fie vânduţi jucători de valoare de aici fără să fie aduşi alţii în loc. “De joi începe auditul la club, o să vă arăt ce bani s-au cheltuit şi pe ce s-au cheltuit banii din club, fără să cumperi un jucător. Păi dacă noi vindem în continuu jucători de la Pandurii fără să aducem jucători de valoare, e normal să n-ai rezultate. Dar cu acelaşi antrenor, Cristi Pustai, cu aceeaşi echipă, mai puţin cu Eric, anul trecut ne-am situat pe locul doi şi am jucat şi în Europa League. Echipa mai prinde şi momente grele, jucăm de atâta timp în sport, ştim ce înseamnă sportul, nu poţi să fii tot timpul în frunte, mai sunt şi rezultate mai proaste, dar eu sunt convins că ne vom reveni şi vom avea rezultate bune în continuare. O să vă dau toate datele după audit, să vedeţi ce a fost prin clubul ăsta, cât s-a furat şi cum s-a furat”, a făcut public Mihai Prunariu.

Maşinile clubului, recuperate
Acesta a afirmat şi că Marin Condescu, fostul preşedinte al Pandurii Târgu Jiu, nu are niciun merit în ceea ce priveşte performanţele echipei, acesta nefăcând altceva decât să cheltuiască foarte mulţi bani. “Echipa trece în momentul de faţă printr-un moment prost, jocul echipei e bun, dar nu reuşim să introducem mingea în poartă. Până la urmă se va întâmpla şi acest lucru, dar dacă tot susţin unii că a fost aşa bun Marin Condescu, o să vă arăt eu în viitorul apropiat ce a făcut Marin Condescu prin clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Şi dacă tot e aşa bun, hai să-l solicităm să intre în teren să joace el”, a spus Prunariu.
“E aceeaşi echipă de anul trecut, văd că uităm toţi că atâta timp cât Marin Condescu a condus acest club echipa a retrogradat de trei ori, a cheltuit nişte bugete incomensurabile, şi-a bătut joc de toată lumea, echipa niciodată nu a depăşit locul 10 în clasament, iar de la venirea lui Eugen Pîrvulescu la această echipă, împreună cu antrenorul Grigoraş, şi mai apoi Pustai, am început să vorbim de performanţă la Târgu Jiu. Nu are niciun merit Condescu, şi anul trecut a cheltuit 9,4 milioane de euro şi am intrat cu datorii de aproape 1,5 milioane de euro anul acesta”, a mai adăugat preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu.
Deja Prunariu a luat măsuri şi pentru recuperarea maşinilor clubului, înstrăinate la apropiaţii lui Condescu şi pentru perfectarea contractelor cu sportivi care deţin bolizii, pe fosta înţelegere cu ex-preşedintele clubului.
A.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here