Prunariu compară PSD Gorj cu un ciobănesc, iar ALDE cu un pechinez

19

Vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, a încercat să detensioneze relațiile dintre filiala în care este membru și partenerii de guvernare de la ALDE cu o fotografie în care prezintă un câine ciobănesc mioritic alături de un pechinez. Pe ciobănesc a scris, evident, PSD Gorj, iar pe micuțul pechinez e indicat numele celor de la ALDE, Prunariu sperând astfel ca toată lumea să guste gluma sa. Ulterior, acesta și-a completat postarea de pe contul pe care îl are pe Facebook cu încă un cățeluș pe care l-a indicat drept „PNL”, unul dintre reprezentanții celor de la Pandurii, Daniel Băloi, remarcând cu sarcasm că „toată lumea a trecut pe Dinamo”.
Ulterior, Prunariu a explicat că pozele au fost inspirate de procentele pe care partidele respective le-au obținut la alegerile din 2016.
Ideea i-a venit după ce a văzut pe internet un filmuleț în care un pechinez încerca să sară la gâtul ciobănescului, politicianul gândindu-se imediat la situația în care se află de ceva vreme relația dintre PSD și ALDE Gorj. Atacurile primite de PSD de la partenerii de guvernare l-au făcut pe Prunariu să spună că ALDE încearcă să lase impresia că nu este la guvernare. „E greu să te pui cu un ciobănesc mioritic, tu fiind un pechinez. Ar trebui să păstrăm proporțiile procentelor din alegeri și ar trebui să ne vedem lungul nasului”, a fost concluzia lui Prunariu pentru partenerii din ALDE.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here