Prunariu a demisionat: Nu putem aduce oameni noi, dându-i pe cei vechi la o parte!

1657

Consilierul județean Mihai Prunariu a demisionat, luni, din funcția de vicepreședinte al PSD Gorj și a anunțat că va rămâne simplu membru, datorită mandatului de ales județean pe care vrea să-l ducă la capăt. Prunariu i-a înmânat demisia, personal, președintelui executiv al organizației județene, Cosmin Popescu și în același timp le-a trimis-o printr-o aplicație, pe telefonul mobil, atât președintelui PSD Gorj, Mihai Weber, cât și secretarului executiv, Anca Bordușanu. Fostul vicepreședinte a declarat că nu dorește să mai gireze măsurile conducerii filialei județene a PSD, fără a oferi alte amănunte cu privire la motivele care l-au determinat să demisioneze.

,,După opt ani, am luat decizia să-mi pun demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Gorj. Știu, o să mă întrebați de ce nu și din partid… Pentru că mi-aș pierde mandatul de consilier județean, pentru care am muncit, și pe care nu mi l-a dat actuala conducere. Mulțumesc colegilor mei, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, președinți de organizație, tuturor membrilor partidului! Vă apreciez și vă respect! Succes!”, a fost postarea lui Mihai Prunariu de marți, după amiaza, de pe pagina sa de socializare, prin care îi anunța pe foștii colegi social-democrați că a demisionat din echipa de conducere a organizației județene. De fapt, demisia scrisă, i-a înmânat-o, personal, luni, președintelui executiv, Cosmin Popescu, iar documentul a ajuns, aproape instantaneu și la președintele Weber, dar și la secretarul executiv Bordușanu. Într-o scurtă declarație pentru Gorjeanul, Prunariu a afirmat că actuala echipă de conducere a partidului nu e una înțeleaptă și a lăsat de înțeles că vechii membri ai partidului sunt dați la o parte, fără să precizeze despre cine anume este vorba.,,Nu vreau să mai girez actualele măsuri luate de conducerea PSD Gorj. În general vorbesc, nu putem aduce oameni noi, dându-i pe cei vechi la o parte. Cred că o conducere înțeleaptă făcea o simbioză între vechii și noii membri ai partidului. Oricum voiau să scape de mine și le-am oferit ocazia. Plec din conducerea partidului, dar rămân simplu membru”, a conchis Prunariu.
Claudiu Matei

1 COMENTARIU

  1. Cine este acest individ?! Ce a făcut el pentru comunitate?! De ce nu vrea să piardă și beneficiile funcției?! Mentalitatea voastră de haită a sărăcit județul, iar voi continuați să furați și să vă îmbuibați, în timp ce școlile și spitalele put. Să vă fie rușine, tovarăși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here