PRU Gorj are președinte interimar: “Nu am luat locul nimănui”!

570

Alina Popescu, fostul secretar general al PRU Gorj, a fost numită de către Bogdan Diaconu, liderul partidului de la nivel central, președinte interimar al filialei Partidului România Unită din județul nostru. Postul era vacant încă de luna trecută de când Rudi Bugă, fostul lider al organizației, a fost demis din funcție. De altfel, Bogdan Diaconu a luat aceeași măsură și cu Robert Bugă, fiul fostului lider de la Gorj, membru însă al organizației centrale.

“Sunt președinte interimar din 10 martie la PRU Gorj, deoarece, din februarie, organizația nu mai avea președinte. Nu vreau să comentez cele întâmplate, luna trecută, prefer doar să precizez că destituirea operată la nivelul organizației din Gorj s-a datorat neînțelegerilor dintre fostul ocupant al postului și organizația națională. Domnul Bogdan Diaconu este cel care m-a numit președinte interimar și voi deține funcția până la noile alegeri interne din filiala PRU. Mă aștept ca domnul Rudi Bugă să mă atace chiar dacă eu consider că nu i-am luat locul, acesta fiind vacant de aproape o lună de zile”, a declarat Alina Popescu.
Noul lider al PRU Gorj, în vârstă de 32 de ani, este de profesie economist, ultimii cinci ani petrecându-i în Copenhaga pentru o societate care se ocupa de ședințele de la Parlament. Înainte de a activa în PRU, Alina Popescu a fost secretar executiv al Partidului Național Democrat Gorj. Susține că face politică de doi ani de zile.
Săptămâna viitoare, Alina Popescu susține că va organiza o întâlnire la Târgu-Jiu cu aleșii locali ai PRU Gorj, la care ar urma să participe și președintele partidului Bogdan Diaconu.
PRU Gorj are 30 de consilieri locali la nivelul județului, un primar și un viceprimar.
Anamaria Stoica

Bugă lovește cu un comunicat de presă
Prin intermediul unui comunicat de presă, pe care se afla postat sigla PRU, Rudi Bugă a lansat un atac la adresa celei care i-a luat locul la cârma organizației, dar și la adresa lui Bogdan Diaconu. “Filiala Gorj a Partidului România Unită își exprimă îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a fostului președinte al PRU Bogdan Diaconu, demis în data de 4 februarie 2017 de majoritatea membrilor Biroului Permanent Național pentru prejudiciile grave de imagine aduse partidului și pentru datoriile financiare colosale făcute fără aprobarea BNP, așa cum este statutar. Știm că fostului președinte îi plac ospătarii, dar îl anunțăm pe această cale că, cel puțin la nivelul filialei Gorj, PRU a avut o politică de recrutare a resursei umane foarte strictă, iar cei care au fost ALEȘI membri ai Biroului Politic Județean au îndeplinit anumite condiții referitoare la activitatea profesională”, se arată în comunicatul de duminică în care se face un apel către organele de presă din Gorj să nu mai preia intoxicările fostului președinte Diaconu și a noului președinte.

2 COMENTARII

 1. Dupa figura fata asta n a organizat decat o orgie la viata ei. A venit ea din copenhaga unde era mare smechera sa fie presedinte de filiala a unui partid care e cu ambele picioare in groapa. Diaconu a distrus tot si si a batut joc de munca oamenilor care au crezut in el. Si a mai gasit o si pe pupaza din tei care se vrea femeie de cariera. Cine se aseamana se aduna.

 2. La general vorbind, fara a aduce atingere unei anume persoane, nu mi-as dori niciodata sa fiu reprezentata in societate de un om care:
  – are un trecut dubios
  – are un copil facut ,,din flori” fara sa fi trecut printr-o casnicie
  – a avut doar job-uri nereprezentative pentru mediul intelectual
  – are un CV dubios cu multe job-uri exercitate in UE, nejustificate cu acte
  – are probleme de exprimare sau sta prost cu Lb. Romana
  – este lipsita de experienta profesionala intr-un domeniu intelectual avansat.
  – este lipsita de experienta manageriala intr-o intreprindere.
  – este lipsita de bune maniere.
  – n-are cultura generala.
  – n-are stil si cultura vestimentara.
  – are un limbaj precar, obraznic, involuat.
  – afiseaza atitudini nedemne de un om decent.
  – apare in diverse postari sau este surprins in medii nereprezentative pentru o persoana publica a carei imagine trebuie sa fie impecabila.
  – afiseaza stilul hoinar prin baruri, carciuni sau alte dughene

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here