Proxenetul de la Roșiuța rămâne după gratii

246

Degeaba s-a chinuit Aristică Benoni Bejinaru să scape de arestul preventiv că nu a avut câștig de cauză la Curtea de Apel Craiova, acolo unde a contestat măsura dispusă împotriva sa de către Tribunalul Gorj. Și complicele său, Casian Muja Bejat, a contestat mandatul de 30 de zile emis pe numele său, magistrații din Bănie dispunând ca amândoi să rămână după gratii, fiind foarte posibil ca peste câteva zile procurorii DIICOT de la Târgu Jiu să solicite prelungirea mandatelor emise pe numele celor doi inculpați. Aceștia au fost ridicați în urma unor descinderi și percheziții efectuate la sfârșitul lunii trecute în zona Motru, fiind acuzați de proxenetism, trafic de persoane și trafic de minori.
În vizorul autorităților a fost de mai mult timp Aristică Benoni Bejinaru, pontat ani de zile ca lăcătuș mecanic la cariera Roșiuța, în realitate individul fiind pe litoral sau în străinătate, unde ducea tinere racolate din Motru și obligate să se prostitueze.
Unele dintre fete aveau 14 ani, proxenetul spunându-le că s-a îndrăgostit de ele și convingându-le astfel destul de ușor să îl urmeze în țară sau străinătate. În tot acest timp în care lipsea de la locul de muncă, Bejinaru figura ca prezent întrucât, spun anchetatorii, în schimbul unor favoruri sexuale cu clientele sale, proxenetul își convingea șefii să îl pună prezent, situația sa făcând acum și obiectul unei anchete interne declanșate de Corpul de Control al Complexului Energetic Oltenia.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here